Schwarzkopf Gliss 6 Miracles Oil Essence ревю


Здравейте момичета,
Днес ще ви разкажа за един продукт, който много ме изненада – Schwarzkopf Gliss 6 Miracles Oil Essence.
 
Когато става дума за олио за коса, винаги имам само по едно. От шампоаните мога да натрупам 8 наведнъж, но олиото за коса винаги е едно. И след като повече от година изхабявах 100 ml от Orofluido, се заканих, че никога повече няма да си купя 100 мл олио за коса. Почти си спазих обещанието, защото 6 Miracles Oil Essence е 75 мл. Цената му също е много приятна (някъде около 10 лв, съжалявам, че не помня точно).
След опияняващия аромат на Orofluido, който беше една от главните причини да харесвам олиото, ми беше много трудно да свикна с аромата на олиото на Schwarzkopf, който е на гранясало какао (съжалявам за цветущото сравнение). Но освен в много редки случаи, ароматът рядко е причина да възхвалявам даден продукт.
В момента, в който започнах да използвам 6 Miracles Oil Essence косата ми беше много суха със силно заплитащи се краища. Ресането беше кошмар, много често изглеждаше недостатъчно добре и хвърчеше насам-натам. Имах голяма нужда от добро и силно хидратиращо олио. 
В началото не ми правеше впечатление как изглежда косата ми, защото толкова се бях отчаяла, че гледах да не се заглеждам прекалено много. Но след месец редовно ползване, осъзнах, че краищата ми са преобразени. Притеснявам се да изказвам възторжени мнения, защото не искам да подвеждам никого – знам колко е кофти да имаш проблеми с косата и да не можеш да откриеш правилния продукт. Не знам дали някои от шампоаните (редувам около 4 различни) е помогнал с нещо, но отдавам ефекта главно на олиото.
В момента след двумесечно ползване, краищата ми са меки, няма и помен от сухота, заплитането е силно намалено. Косата е приятна на допир и хвърчи много по-малко. Имам тънка и фина коса, но нанасям доста често по две помпи, като съсредоточавам продукта в последните 3-4 см на косата си и и с почти сухи ръце минавам внимателно по дължините.
Нанесено по този начин, олиото не омазнява косата ми и не я утежнява. Както казах, краищата ми са подхранени и меки, което беше основната ми цел. Хвърчането също намаля значително.
Аз съм изключително доволна от олиото и виждам много по-голям ефект, отколкото от Orofluido. Съставът беше много приятна изненада за мен, като изключим двата силикона, следват няколко масла:
Cyclomethicone, Dimethiconol, Caryocar Brasiliense Fruit Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, GardeniaTahitensis Flower Extract, Cocos Nucifera Oil, Moringa Pterygosperma Seed Oil, Octocrylene, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool,Limonene, Coumarin.  
Много съм доволна от продукта, защото видях ефект и то по-добър и дълготраен, отколкото спрямо други по-скъпи олиа. Олиото подхрани краищата ми и намали хвърчането, без да отежнява косата.  
П.П. Момичета, последни дни от giveaway-я, за да се включите, кликнете тук.

You may also like