Гост в блога : Ариана | Колекцията ми от моливи за устни


Здравейте момичета,
днешният гост в блога е една моя много близка приятелка – Ариана от Ariana Georgieva . Тя създаде блога си неотдавна, но наистина е страхотен. Основно е посветен на модата (има страхотен стил 😀 и редовно я заплашвам, че ще й открадна една бяла раница), но от време на време пише и за красота. Тя е човекът, с когото съм говорила най-много за козметика и въобще да не ви заблуждава модният й блог, луда е по козметиката като мен :* Днешното ревю е посветено на една тема, в която Ариана е про, а именно моливите за устни. Надявам се и на вас да ви е толкова приятно да я прочетете, колкото на мен.
Здравейте!
Ани много пъти е споменавала приятелката, която й носи продукти от Германия, Снежанката или лудата по моливите за устни приятелка –  thats me Ариана! След като съм най-най-най – редовният й читател, за мен е голямо удоволствие да бъда от другата страна и да пиша в блога й. Веднага след поканата за гостуване, знаех за какво ще пиша – Моята колекция от моливи за устни. Искрено се надявам да ви е както интересна, така и полезна статията. 🙂
Обожавам моливите! Защо, ще попитате. Ами да започнем с това, че съм много мързелива щом става въпрос за повторно нанасяне на червило, дори балсам върху устните ми. Винаги когато излизам е за да се видя с приятели на по кафе/лимонада или просто за да ям, винаги когато изляза трябва да ям нещо (absolute foodie). Затова за мен е много важно продуктът да издържа на ядене и пиене, както и много говорене. Като изключим течните червила, останалите видове червила не изпълняват моите изисквания и затова стоят наказани в шкафа.  
Но пък моливите… това е съвсем друга история. Повечето, които притежавам изпълняват всяко мое желание – пигментирани, нанасят се с лекота, дълготрайни. (Естествено има и някои изключения, за които ще прочетете по-надолу.) За съжаление, моливите на Essence са с нова формула, за която съм чела само негативни мнения, а част от останалите моливи не се предлагат в България – p2 и trend IT UP. Ако имате пътуване до Германия или познат, който живее там – задължително помолете за моливи на тези две марки, струват едва 1.95€. Но за качеството, което получавате, цената дори е нищожна. 
 P.S.: Винаги нанасям матов балсам под моливите, защото устните ми са така или иначе сухи и не искам да станат още по-зле. Имайте предвид, че моята кожа е изключително светла и ако сте с по-тъмен цвят, моливите ще ви стоят по-съвсем различен начин. 
Bourjois  LèvresContourEdition 02 Coton Candy – двойник на така известният Rimmel Exaggerate Eastend Snob 63. Изключително кремообразен и лесен за нанасяне,не изсушава устните, но за съжаление изисква повторно нанасяне след пиене и ядене. Не бих купила отново, но нямам търпение да се сдобия със споменатия на Rimmel.
P2 PerfectLook 010 Nudе  Кафеникаво телесен цвят с розов подтон. Формулата на молива е страхотна – не дере устните, издържа на пиене и ядене през целия ден без да се налага да нанасяте повторно.
trend IT UPContour & Glide 010 – Цветът е една идея по-тъмен от горния. Формулата е кремообразна, което прави нанасянето безпроблемно, изключително дълготраен и пигментиран.
Essence 11 inthenudeВърху повечето момичета този цвят е розово-телесен, но на моите устни си е чисто кафяв нюд тип Кайли Дженър.
Rimmel Lasting Finish 1000 kisses 011 Spicе – Любимият ми молив! Добре, че беше Ани да ме светне за него. Aко сте чели ревюто й за молива (тук) , знаете, че върху нея е много нежен телесен цвят. Естествено върху мен енещо далеч от телесно – много тъмен керемидено червен цвят, който аз обожавам!
P2 PerfectLipscolorstoplipdefiner – За човек, който не обича да носи червила, имам прекалено много от тях… И за да почна да ги ползвам си купих този молив, за да направя червилата по-дълготрайни и с матов финиш. Върши си работата отлично!


(от долу на горе: Bourjois Lèvres Contour Edition 02 Coton Candy, P2 Perfect Look 010 Nudе, trend IT UP Contour & Glide 010, Essence 11 in the nude, Rimmel Lasting Finish 1000 kisses 011 Spicе, P2 Perfect Lips color stop lip definer)
trend IT UPContour & Glide 040 – Страхотен убито коралов цвят. Пигментиран, кремообразен, издържа на ядене и пиене. Какво повече му трябва на човек за пролетно – летния сезон?!  
Essence 07 Cute Pinkдвойник на Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Lip liner in Pink, но много по-кремообразен! За съжаление тази формула вече не се предлага 🙁 Цветът е много красиво розово с лек цикламен подтон.
Wycon Matita Labbra32 Lampone – Моливът с най-кремообразната формула от колекцията ми! Изключително пигментиран и още толкова недълготраен. Цапа всичко, до което се доближите. Дори само при говорене цветът се изтрива от устните и оставате само с контур (не е особено приятна гледка). Не бих купила отново.
P2 PerfectLook 110 Chilli – Както останалите споменати до сега моливи на марката и този е кремообразен, не дере и пигментиран. Но в магазина обърках цвета и този изобщо не ми харесва – червен с много силен оранжев подтон. Ако някой си го хареса, да даде знак 🙂
trend IT UPContour & Glide 090 – С болка в сърцето ще кажа, че това е единственият ми молив на марката, който се различава по формула. Много сух и се разнася неравномерно. Не бих купила отново този цвят, но задължително ще се снабдя с още на марката. Цветът е тъмно червен с цикламен подтон. Много красив, но с тази формула не успяхме да се разберем.
(от долу на горе: trend IT UP Contour & Glide 040, Essence 07 Cute Pink, Wycon Matita Labbra 32 Lampone, P2 Perfect Look 110 Chilli, trend IT UP Contour & Glide 090)


Essence 06 SatinMauvе – Двойник на някой (не се сещам за името) от популярните моливи на MAC, които използва Кайли Дженър. Тъмен розово-лилавеещ нюд, пигментиран и лесен за нанасяне.
P2 PerfectLook 150 Fuchsia – Както името подсказва, цветът е фуксия. Много красив и както останалите си събратя – кремообразен, пигментиран, дълготраен.
trend IT UPContour & Glide 091 – Този молив първоначално беше купен за Ани, но цветът показан в сайта е съвсем различен от реалността. Тя се отказа от него и така и се сдобих с нов молив :DМного красив зимен цвят – много тъмно лилаво с червен подтон. Кремообразен, но е една идея по-слабо пигментиран от останалите моливи на марката.
p2 PerfectLook 129 Grape – Това е цветът, който използвам когато искам да съм по – vampy looking. Тъмен винено червен цвят, пигментиран, дълготраен, но задължително с балсам отдолу.
(от долу на горе: Essence 06 Satin Mauvе, P2 Perfect Look 150 Fuchsia, trend IT UP Contour & Glide 091, p2 Perfect Look 129 Grape) 

You may also like