Гост в блога : Бояна | 4 страхотни матови червила, които си струват


Здравейте момичета,
днес на гости ми е Бояна от Snow White in Wonderland. Следя блога й от доста време и трябва да ви кажа – задължително го посетете. Бояна не се ограничава само до постове за красота, а пише по-разнообразно. Страшно много ми харесва стилът й на писане, а и самата тя е много симпатична и лъчезарна 🙂 Темата, която е избрала, е страхотна – не мисля, че някое момиче е било подминато от манията по матовите червила, а любимците й са много нашумели в бюти средите. Суочовете й са доста добър ориентир за това дали цветовете ще ви допаднат и на вас. Приятно четене 🙂

 
Дълго обмислях за какво да пиша, но не смятам, че има по-подходяща тема за мен в момента от червила с мат финиш. Напоследък купуването на абсолютно всяка формула и разновидност се е превърнало в неразумна мисия за мен. От добрата страна на нещата – сега мога да докладвам и да ви кажа кое червило си струва.
Ще започна с най-очевидното за мен – M.A.C Velvet Teddy.  Няма как червило на M.A.C да не присъства в този пост – за мен е безспорен факт, че техния бранд има най-добрия и богат избор на цветове и финиши, няма как да не намерите нещо свое на щанда им.
Що се отнася до Velvet Teddy, толкова много се е казало и изписало за този нюанс… Аз имам да допълня, че формулата не изсушава изобщо устните като например ретро мат финиша на Ruby Woo, нанася се супер лесно. Единственият ми малък проблем е, че червилото не е толкова дълготрайно, колкото ми се иска, но съм склонна да го простя. Самият цвят е  мечтата на Kylie Jenner и много нашумял в момента, но в случая избирам да се водя сляпо по модата, защото ми харесва ужасно много (sorry not sorry).
Продължавам с NYX Matte Lip Cream – страхотни матови червила, на много достъпни цени и страхотен подбор на цветове. И при тях има за всекиго по нещо. Аз се спрях на Amsterdamи Stockholmярко червено и нюд (да, май съм доста скучна и предвидлива…) които си нося с кеф. Обичам червила, които не са претенциозни и мога да намацам за отрицателно време – тези са точно такива. Не са никак течни, личи си, че са мат още от апликатора, но се нанасят равномерно и дават страхотен цвят на устните.
Дойде ред на най-доброто матово червило, което е попадало в мен (а повярвайте ми, в последните 3-4 месеца съм суочнала и/или купила целия свят): Kat von D Everlasting Liquid Lipstick. Ужасно много се радвам, че си го купих, а смея нескромно да твърдя, че прословутата Lolita ми отива (пък и на много други хора също) ужасно много. Формулата на червилото е това, което го прави супер – много лесно за нанасяне, без необходимост от молив за устни (това важи и за другите две червила), придава много наситен цвят и е най-дълготрайна в сравнение с трите.  Наскоро писах и в моя блог за това червило, но трябваше да се спомене пак, защото е топ в класацията ми! Just go for it.
В момента съм в процес на тестване на няколко нови попълнения и ще докладвам и за тях много скоро.
Благодаря на Ани за поканата да пиша за Beauty Galore, беше страхотно удоволствие!
Stay tuned!  

You may also like