Лято, море и гладки крака | Lierac Body-Slim Minceur Globale

 lierac body-slim minceur globale

Здравейте момичета,
Лятото дойде и ви пиша от морето (не ме мразете много :D) – като повечето от вас и аз съм влюбена в морето и  обожавам да ходя на плаж. Проблемът е, че освен плажа, много обичам и храната, а спорта – не толкова J и когато дойде ред да разхвърлим дрехите и да се насладим на слънчевите лъчи върху тялото, изведнъж осъзнаваме, че има някои участъци, които не са толкова идеални, колкото ни се ще.И в такива моменти се оглеждаме за продукти, които могат да ни помогнат да се справим с тези „проблеми“. Продуктът, за който ще ви говоря днес – Lierac BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE* – e преоформящ & разкрасяващ концентрат за тяло. Или иначе казано – антицелулитен гел.
Lierac Body-Slim Minceur Globale
Lierac Body-Slim Minceur Globale Anticellulite Gel
Какво обещава производителят?

BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE е първият 4D МОРФОЛОГИЧЕН антицелулитен концентрат, разработен от Lierac.
Синергия от активни съставки, която действа едновременно върху оформянето на тялото и качеството на кожата за постигане на иновативен 4D резултат: силуетът е преоформен, целулитът е изгладен, а кожата е видимо по-красива, хидратирана и тонизирана. Този свеж гел-крем има незабавно стягащо и изглаждащо действие.

Уникален MORPHO 4D комплекс, създаден, благодарение на експертния опит на LIERAC в ХИБРИДНАТА КОЗМЕТИКА – синергия между най-доброто от науката и природата:

 • 10% КОМПЛЕКС АКТИВЕН КОФЕИН ,(това е максималното позволено количество активен кофеин, което може да се използва в подобен тип продукти), който интензивно стимулира липолизата (процес на разграждане на мазнините)
 • 2% WTB СИСТЕМА – патентован комплекс на Lierac със свещен лотос, който подпомага елиминирането на мазнини и подобрява качеството на кожата,
 • 0,5% МЕЖДУКЛЕТЪЧЕН ПЕПТИД, който подобно на невротрофините (NGF) реактивира обмена между всички кожни слоеве.
КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА ЕФИКАСНОСТ:
НЕЗАБАВНО ДЕЙСТВИЕ
 • Кожата е хидратирана: 87%
 • Видим изглаждащ ефект: 74%
 • Незабавно разкрасяване на кожата: 71%
СЛЕД 14 ДНИ
 • Изглаждане на портокаловата кожа: до 31% по-гладка кожа
 • По-стегната кожа: 81%
 • Преоформяне на фигурата: Намаляване на обема на бедрата, до 20,5 куб.см
СЛЕД 28 ДНИ
 • Намаляване на целулита с до 50%
 • Разкрасяване на кожата: 81%
 • Отслабващо действие, до -2,3 см в обиколката
Lierac body-slim minceur globale
В началото на лятото го използвах нередовно и резултатът беше леко заглаждане на кожата, но последния месец и половина го нанасям всяка вечер. Не измерих обиколката на бедрата си първоначално, за да видя и този резултат, и сега съжалявам за това. Но да започнем с текстурата – продуктът е с гелообразна текстура и светло розов цвят. Нанася се с лекота и попива много бързо в кожата. Първоначално се усеща леко лепкав, но буквално 3-4 минути, след като е попил, това усещане изчезва и спокойно може да обуете панталон или пола – не оставя петна. Аз го нанасям преди лягане, но в случаите, когато го носех сутрин и сложех панталон, усещах съвсем леко охлаждащо действие. За момичетата с чувствителна кожа – гелът е перфектен, нито веднъж не ме е подразнил, без значение колко раздразнена е била кожата ми. В допълнение мога да кажа, че кожата се усеща мека и подхранена, тъй като рядко нанасям и хидратиращ крем – за месец ползване не съм забелязала изсушаване.
Lierac препоръчват да нанасяте гела сутрин и вечер с конкретен масаж, но аз съм си калпазанка и го мажа като обикновен лосион – мажа до пълното попиване. Като бонус съвети е добре да не сте хапвали поне половин час преди това и да пиете повече вода. Добре е да изпълните един цикъл с продукта – който е 28 дни.
IMG_8308
По отношение на това дали гела е ефективен – бих казала „да“. Аз нямам голям проблем с целулита – пия много вода и се движа по поне 3 км всеки ден, но забелязвах неравен релеф по бедрата си и най-неприятното – отзад на бедрата точно под дупето. Нали се сещате как някои девойки, когато носят къси панталонки – отзад кожата изглежда малко по-тъмна и неравна? Мразя го този „ефект“ и се опитвам всячески да го избегна. За месец и половина ежедневно нанасяне, мога да кажа, че кожата ми видимо се изглади. Имам една малка трапчинка, която се появява по средата на бедрото, когато кръстосам крака – тя също се изглади и е почти незабележима. 
Продуктът е много приятен за използване, харесва ми, че е цветен, че мирише на парфюм и че попива бързо. Лек е и не се усеща силиконов и хлъзгав. Попива бързо и остава кожата мека. В дългосрочен план успява да намали неравния релеф по краката ми, но не знам как би се отразил на по-сериозен и видим целулит. И е изключително икономичен – един месец го мазах на 2-3 дни, след което повече от месец и половина го мажа всяка вечер и е далеч от свършване, а не слагам малко количество. Бих казала, че 200 мл биха стигнали поне за 2 пълни месеца.
Но не забравяйте, че продуктът има спомагателна функция – нищо не може да замести пиенето на вода, движението и масажите. И въпреки това – гелът определено е ефективен, стига да го нанасяте редовно, ще забележите изглаждане и подобрение на кожата.
*Продуктът ми е изпратен за проба от ПР, но мнението ми не е повлияно от този факт.

You may also like