L’Oréal True Match Genius 4 в 1 основа-фдт-коректор-пудра

loreal true match genius 3W
Здравейте момичета,
Днес ще ви представя един уникален продукт, който поне по заявки, сякаш няма аналог на пазара. Става въпрос за LÓreal True Match Genius 4 в 1 (основа, фдт, коректор и пудра). Нямам кремообразни фдт-и в колекцията си и ми беше много любопитно да пробвам и да видя как работят и дали ми допадат. Когато видях този продукт на стелажа на LÓreal, си казах, че трябва да го пробвам, защото и без това нямам много опит с техните продукти. За около 20 лв (съжалявам, че не помня точната цена) получавате доста голям избор от цветове, красива и стабилна кутийка, 7грама продукт, огледало и гъбичка.
Какво представлява LÓreal True Match Genius 4 в 1?
Иновативен кремообразен продукт, който оставя усещане като от пудра (cream to powder finish) който обещава следните четири ефекта:
1)      Да изглади кожата като основа
2)      Да уеднакви и изравни тена като фдт
3)      Да прикрие зачервяванията и несъвършенствата като коректор
4)      Да фиксира грима като пудра за 12ч
И без да ви го казвам, е ясно –  звучи доста амбициозно, на ръба с непостижимо.
На допир фдт-ът е много приятен. По-твърд е, т.е. няма да ви хлътне пръста в него, но е много мазен заради силиконите в състава. Благодарение на тях се нанася лесно, може дори да използвате пръстите си.
Имам продукта от края на зимата и имах възможността да го тествам през три сезона. Така мисля и да разделя ревюто.
loreal true match genius 3W
Зима
Кожата ми беше по-суха и го нанесох с имитация на бюти блендър върху база. Получи се добра покривност, бих казала средна. Като продуктът остана върху лицето ми и не успя да „попие“, а по това време кожата ми беше по-суха. Стоеше сравнително естествено на лицето. След около 2 часа обаче се беше впил във всеки сух участък, който имах и просто не изглеждаше добре, махнах го по средата на работния ден с мокра кърпичка.
Пролет
Реших отново да му дам шанс и го сложих през уикенда. Този път кожата ми беше нормална със съвсем леко омазняване в Т-зоната. Отново нанесох с имитация на бюти-блендър и този път ефектът беше страхотен. Кожата ми изглеждаше невероятно гладка, фдт-ът попи и остави сатенен завършек. Добре прикри несъвършенствата, носих го 6 часа на слънчево време без да фиксирам с пудра и изглеждаше отлично. Не тежеше на лицето и не лъщеше грозно,нито се захвана за по-сухи участъци.
Лято
Кожата ми отново бих я класифицирала като нормална със слабо омазняване по бузите, челото и брадичката не са такъв проблем. Нанесох фдт-а отново през почивен ден и пак не се харесахме. Стоеше тежко и мазно на лицето ми, далеч от естествено. Не попи, но покривността беше добра. При температури малко над 20 градуса, се омазни и започна силно да лъщи. Едвам изтърпях 2 часа и го махнах.
loreal true match genius 3W
loreal true match genius 3W swatch
За финал, според мен продуктът е разработен добре, действително е хибриден – ако приемем, че живея в една безкрайна пролет, бих могла да го използвам вместо основа+фдт+коректор. Има добра покривност и аз, лично, не ползвам коректор, когато съм с него. Може да го използвате като фдт с гъбичката, която е в кутийката; може да го нанесете като основа и върху него да сложите някой по-богат фдт; а може с четка за коректор да го използвате, където е нужно. Според мен е подходящ единствено за момичета с нормална кожа при умерени температури – нито девойките с мазна кожа, нито тези със суха ще останат доволни. Но ако нямате особено забележки и искате нещо бързо за изравняване на тена и прикриване на едно-две несъвършенства, продуктът е добър.
loreal true match genius 3W
Не мога да ви дам крайно мнение – добър или лош. При мен не се представи невероятно, но ми харесва идеята и смятам, че е добре изпълнена. Продуктът наистина е мултифункционален. Оставам с добри чувства и чакам да видя още подобни на пазара. Дотогава ще продължа да го нося, мисля че есента отново ще се харесаме. А през лятото ще остане за дъждовните дни 🙂 

You may also like