Bodi Beauty Pirin Dream Измиващ гел за лице

bodi beauty pirin dream cleansing gel
 
Здравейте момичета,
 
Днес ще ви разкажа за един страхотен продукт на българска марка – Bodi Beauty Pirin Dream Измиващ гел за лице с есктракт от Мурсалски чай, Българска роза и Червена детелина. Взех си го, след като Зори го беше препоръчала в блога си, тъй като бях в търсене на измиващ гел за суха кожа.
 
Последните два месеца кожата ми полудя и в момента е нормална към суха, но много се влияе от по-силни продукти и затова потърсих измивен продукт за суха кожа.
 
Ето какво обещава производителят:
Мек гел, чийто изключително меки пенители деликатно отстраняват макиажа, атмосферните замърсявания, излишъка от себум и мъртвите рогови клетки. Възстановява рН на кожата и унищожава вредната микрофлора. Подобрява дишането на клетките и цвета на кожата.
Включените в състава му екстракти от Мурсалски чай и Българска роза са със силно изразено антиоксидантно, противовъзпалително и антисептично действие. Екстракът от Червена детелина е богат на фитохормони. Стимулира регенерацията на кожата и намалява чувствителността към алергични реакции.
 
Това, което ме впечатли най-много в продукта, е колко е ефективен. По принцип първо почиствам лицето с памук, напоен с мицеларна вода и след това отмивам остатъците от грим. Завършвам с тоник, с който проверявам доколко измивния гел си е свършил работата. Отдавна не бях попадала на толкова ефективен продукт – още докато мия лицето и виждам как гримът се стопява, благодарение на гела. На памучето с тоник рядно има остатъци от грим. Гелът е много приятен, по-лек и с много свеж аромат, не е нужно да търкате до безкрай, отмива се лесно.
 
bodi beauty pirin dream cleansing face gel
 
При редовно ползване забелязвам известно изсушаване на кожата, но това не ме спря да изхабя опаковката изключително бързо – купих я през юни, а ми е останал продукт за 2-3 ползвания. Харесва ми и опаковката – този тип вакуумни опаковки са много удобни, защото използвате продукта до последната капка и в него не навлиза въздух.
Както е видно, много харесвам гела, според мен е подходящ за нормална към комбинирана кожа. Ако имате суха кожа или нормална към суха, може да ви подейства изсушаващо. Но иначе е много ефективен, почиства добре лицето от грима, без да се налага да търкате дълго. Един минус е, че се намира по-трудно, но пък цената му е много приемлива – около 7 лв.

You may also like