H&M Beauty | The Smokey Nudes

hm beauty eyeshadows smokey nudes trio

Здравейте момичета,

Днешното ревю е посветено на една мини-колекция от сенките на H&M. Тези три цвята получих като коледен подарък за миналата година и въпреки че вече не може да ги откриете в този им вид, все още се намират по щандовете на марката. Аз не бях пробвала сенките и много исках да видя как се представят, още повече че това трио беше намалено на 15 или 20 лв и излизаше адски на сметка.

 

В последствие обаче цветовете се оказаха с доста вариращо качество и след няколко проби, два от тях подарих на приятелка, която много ги харесва и знам, че ги използва редовно. А третият остана при мен.

Цветовете, които имам, са :

hm beauty supernova eyeshadow
hm beauty supernova eyeshadow

Supernova – който е доста светъл кремав цвят, подходящ за изсветляване под клепача или в кладенчето на окото. Завършекът му да кажем, че е матов – на снимката се забелязват мини блескулки, но нанесен на клепача, те не се виждат. Откъм плътност е средна работа – цветът е плътен, но стои по-брашняно и сухо. Трябва да си поиграете, за да стои добре – особено ако искате да го ползвате като основен цвят.

hm beauty chin-chin eyeshadow
hm beauty chin-chin eyeshadow

Chin-chin – това е класически блестящ цвят шампанско, който клони към метален блясък. Отново цветът е по-сух, а точно този тип цветове с метален блясък е по-добре да са по-мазни. Има доста едри частици брокат в себе си и при преливане основният цвят се губи и остава само блясъкът. Това е и основната причина да не харесвам тази сянка – вижда се основно блясък и по-малко цвят.

hm beauty cinnamon roll eyeshadow
hm beauty cinnamon roll eyeshadow

Cinnamon Roll – този цвят обаче е разкошен! Наситено тъмно кафяво със студен подтон. Забелязват се блестящи частици в кутийката, но нанесен на окото те изчезват. Много ми харесва този цвтя, защото е много богат, нанася се и се прелива с лекота – идеален е за опушване и затъмняване на окото. Не е брашнян и сух като предните два, а е с идеална консистенция.

hm beauty eyeshadows smokey trio
hm beauty eyeshadows smokey trio

Общо взето мисля че със сенките на марката е малко като тото – или ще уцелите добра консистенция, или не. Както казах два от трите цвята изобщо не ми допадат и ги подарих – девойката, която ги получи обаче, е луда по тях и каза, че ги използва постоянно. Третият цвят за мен е с много високо качество и съм адски доволна, че го имам. Не бих казала, че цената за единична сянка оправдава това непостоянство в качеството. Но пък външният им вид е много привлекателен, въпреки че когато е в ръката ви, кутийката не е особено тежка и стабилна. Разнообразието от цветове е огромно и почти ненадминато в този клас, така че ако си търсите някои по-необичаен цвят – H&M е добър вариант за тест.

You may also like