Golden Rose Pressed Powder spf 15 ревю

golden-rose-pressed-powder-spf15

Здравейте момичета,

Неведнъж съм споменавала в блога, че затопли ли се времето, оставям фдт-ите да си почиват и преминавам на пудри до средата на есента. Вече ви представих две от пудрите, които използвах основно това лято. Сега е ред и на третата – Golden Rose Pressed Powder spf15. Взех си я покрай една колежка, която й е голям фен и постоянно я използва.

golden-rose-pressed-powder

Първото ми впечатление беше, че пудрата е добре смляна – на допир е много мека и приятна, по-скоро суха, отколкото силиконова мазна. Получавате стабилна семпла опаковка, която съдържа 10 грама продукт за около 10 лв. Моят номер е 110 Soft Caramel, но нека ви предупредя – цветът, нанесен на лицето, е по-тъмен, отколкото на при проба, затова избирайте внимателно. Пудрата ми пасна чак след едноседмична ваканция на морето, преди това беше прекалено тъмна за мен.

golden-rose-pressed-powder-spf15-110-swatch

От трите пудри, които използвах това лято – тази има най-висока покривност, прикрива доста добре зачервявания и несъвършенства. Аз я нанасям с гъста четка за фдт, като потупвам, а не я влача по лицето – така получавам по-висока покривност и продуктът ляга по-естествено върху кожата. Първоначално стои малко пудрено, но след около 30 мин вече успява да легне добре върху кожата и лицето изглежда естествено. Тази пудра е и най-силно матиращата от трите, но заради по-високата си покривност, може да накара лицето да изглежда малко плоско. Винаги я нанасям върху основа или слънцезащитен крем. Преди, когато кожата ми беше комбинирана, се случваше да лъсна с нея още по обяд на работа, но сега, когато съм с комбинирана към суха кожа – лицето ми остава матирано до късния следобед.

golden-rose-pressed-powder-spf-16

По отношение на издържливост съм доволна – издържа цял ден, като разбира се, има известно избледняване, но нищо фрапантно. На фона на останалите ми пудри я използвам най-често и забелязвам, че дъното е почнало да се очертава, което ме изненадва, защото я имам от началото на юни. Между другото тази пудра се оказа и най-мека и прашлива. Ако трябва да правя сравнение – M.A.C. Natural Skinfinish е най-твърда, после идва Kiko Powder Foundation и най-накрая е пудрата на Golden Rose.

За финал – много харесвам пудрата, допада ми това, че има добра покривност и матира лицето. Мека е и се нанася лесно, не се налага да потупвам до безкрай. Издържа цял ден и стои естествено. Освен това е и най-достъпна от трите, които ви представих 🙂

You may also like