Maybelline Color Tattoo ревю

maybelline-color-tattoo

Здравейте момичета,

Днес реших да си поговорим за един много популярен продукт, за който сте чели не едно и две ревюта. Сигурно до болка ви е втръснало да виждате заглавие “Maybelline Color Tattoo” , но нека ви представя едно по-различно мнение.

maybelline-color-tattoo-main

Знам, че тези кремообразни сенки са любими на мнозина и преди да продължа, ще кажа за сетен път, че всичко е индивидуално и въпрос на вкус. И за съжаление тези сенки не ми допаднаха.

Тази година за първи път пробвах кремообразни сенки. Не помня кои отворих първи – дали тези, или любимите ми на H&M Beauty. Но не това е от значение, а друго.

maybelline-color-tattoo-creme-de-rose

maybelline-color-tattoo-creamy-beige

maybelline-color-tatoo-creme-de-nude

Аз имам очаквания за продуктите, когато ги купувам. Например – очаквам очната ми линия тип писалка да е с хубав тънък писец, а не да се гъне при натиск, фон дьо тенът ми да е по-кремообразен, отколкото силиконов и пр. Разбира се, имах очаквания и за тези сенки – а именно, исках кремообразна, мека текстура. Хора всякакви, вкусове – различни. Но аз винаги съм си представяла кремообразните сенки като мек и пухкав продукт, от който лесно загребваш достатъчно с пръст или четка.

И тук беше основното разочарование от Color Tattoo – те не са меки, нито пухкави. Сега може би някой ще каже – сигурно си взела стари, е, да, но не – защото взех най-новите матови цветове, които пуснаха на пазара.

maybelline-color-tatoo-close

Сенките на H&M са точно това, което очаквах от кремообразни сенки, тези на Maybelline ме разочароваха първоначално. Другото, което ме разочарова са цветовете. Може би е от моята кожа, но при мен Creamy Beige и Crème de Rose стоят мътно и мръсно. Т.е. нито Creamy Beige ми стои бежово, нито Crème de Rose ми стои розово, а сякаш и двата цвята са били смесени със сиво.

maybelline-color-tattoo-swatch

/Creamy Beige & Creme de Rose суочнати на дневна светлина/

Въпреки негативите, които посочих – мога да разбера защо цветовете се радват на такова внимание. Много са издържливи на очите, не пресушават клепача и лесно се отстраняват. За момента използвам само един от трите цвята, защото не виждам смисъл да „закачам“ и другите два и това е Creamy Beige. Използвам го като подложка за бронзовите ми сенки и най-вече за пигмента на MAC – Tan. Мисля че това е и най-любимият ми начин да ползвам сенките – като подложка за пигмент, цветът залепва безотказно върху кремообразната подложка и изпъква много по-ясно. Отделно че така не се оказвам с пигмент навсякъде по лицето.

maybelline-color-tattoo-all

Като цяло – не мога да кажа, че са пълно разочарование, но със сигурност ми се потвърди правилото, че когато купувам нов продукт, трябва да си взимам само един цвят за проба. Имам два цвята – единият, от които недокоснат, които просто заседяват в шкафа.

Споделете, момичета, само аз ли не останах очарована от сенките, или има и други като мен? 🙂

You may also like