Zadig & Voltaire | This is Her edp

zadigvoltaire-this-is-her-and-this-is-himЗдравейте момичета,

Днес за първи път в блога ще пиша за парфюм. Ако следите и други блогове, сигурно вече сте виждали ревюта на парфюма This is Her на марката Zadig&Voltaire. Вече на няколко пъти опитвам да напиша ревюто и се провалям. Опитите ми да го впиша в дадена рамка, да го направя по-арт и по-различно приключват в текст, който не харесвам и не бих споделила с вас. Затова ще опитам с думи прости, защото за парфюм никога не е лесно да се пише. Да започнем директно :

Влюбена съм в този парфюм.

Още първият път, когато го усетих, леко ме заболя глава и ми остави едно усещане за тежест. Веднага реших, че това не е моят парфюм. Аз не харесвам тежки парфюми. Но цяла вечер ароматът му ме преследваше и помирисвах отново и отново тестера. Никога досега парфюм не ме е карал да мисля толкова дълго за него. Връщах се отново и отново към аромата му, опитвах се да го вкарам в някакви граници – да, харесва ми или не, не ми харесва. Не исках сиво, всичко трябва да е ясно – черно или бяло.

zadigvoltaire-this-is-her-and-this-is-him-perfumes

От 18-годишна използвам парфюми и винаги съм избирала аромати тип „добро момиче“ – леко сладки, леко плодови, ненатрапчиви, такива, които долавяш, допадат ти, но рядко се задържат в съзнанието.

This is Her не е добро момиче, This is Her е самоуверена жена, която не се притеснява да излезе посред бял ден в черна кожена пола, да носи висок ток и да е с червено червило. This is Her е адски секси, любовният й живот е ту драма, ту удоволствие. This is Her прави впечатление, просто няма как да остане незабелязана.

zadigvoltaire-this-is-her-and-this-is-him-bottles

Буквално се притеснявах да си сложа парфюма и да отида на работа, защото той се усеща и определено не е лек (основа от кашмир и сандалово дърво и върхови нотки от ванилия – това усещам най-силно). Колегите ми също много го харесаха и след няколко носения, вече го разпознаваха – о, Ани, с парфюма ли си? А трябваше да видите реакцията на приятеля ми – оскъдно напръскване и въпрос – какво си сложи? Много е секси.

zadigvoltaire-this-is-her-and-this-is-him

Не ви го казвам, защото получих парфюма безплатно, заедно с други подаръци. Или защото парфюмът е много модерен. Разказвам ви историята по този начин, защото най-накрая разбирам какво им е на онези жени, които пишат статии-излияние в любов за даден парфюм. Сега разбирам страстните почитателки и колекционери на скъпи парфюми, които трупат бутилка след бутилка. Тази страст не се разпалва от аромати, тип „добро момиче“, а точно с парфюми като This is Her.

Идете до Сефора или Нотос и го помиришете, а после ще си говорим пак.

zadigvoltaire

П.П. Мъжкият аромат е невероятен, той ми харесва дори още повече. Отново адски секси и мъжествен, досега не бях помирисвала нещо подобно – тамянът, който е в основата, е много необичаен и малко дразни в началото, но после се разстила върху кожата и е абсолютно удоволствие да го долавяте в комбинация с ванилия.

*снимките не са мои, принадлежат на фотографа на събитието

*Парфюмът ми беше предоставен за проба, но мнението ми е изцяло лично

You may also like