Италиански придобивки

firenze-haul

Здравейте момичета 🙂

През юни отлетяхме с приятеля ми за една магична ваканция във Флоренция и Пиза. Това беше една от най-хубавите ми почивки изобщо и за пореден път си припомних колко много обичам Италия. Бяха няколко незабравими дни на хубаво време, добро папкане и много много красиви гледки. Не за първи път отивам във Флоренция, но приятелят ми тепърва опознава Италия и исках да му покажа всичко. Да си призная, Флоренция ми идва прекалено комерсиална и туристическа, а Пиза (макар че и там не отивам за първи път) истински ме очарова. Градът е изключително симпатичен и автентичен (в момента, в който се отдалечите от Парка на чудесата 😉 Покрай всичките разходки, нямаше как да не понапазарувам. И преди съм споменавала – обичам да си купувам по нещо от МАС във всеки град, в който отивам. Така, когато го използвам, си спомням колко ми е било хубаво на почивката. А ето какво си взех този път 🙂

M.A.C. Powder Blush Desert Rose видях този руж май месец и ми се стори адски красив. Много обичам този тип по-неутрално розово като цвят за руж и реших да го потърся. За съжаление, във Флоренция нямаха тестер и трябваше да рискувам и да го взема без проба. Не съжалявам, цветът е много красив и ми се струва – доста универсален. Но бях забравила колко твърди са тези ружове на марката.

Essence Longlasting Lip Pencil  “06 A girl’s dream”  искрено се надявам Essence да внесат тези моливи в България. Божествени са! Мазни и меки като масло, нанасят се като мечта 😛 Много пигментирани и лесни за работа, бих си взела всички цветове.

Maybelline Anti Age concealer “Nude” – много хвален коректор, който отдавна исках да опитам. Открих го на разпродажба в магазин за дрехи. Беше някакъв невероятен късмет. Ползвам го от известно време и въпреки че отново не си нацелих цвета, трябва да ви кажа – всички хвалби са истина. Страхотен бюджетен коректор за под очите и за несъвършенства. Ако имате откъде да го поръчате, взимайте го без съмнения.

Ahava Purifying Mud Mask – хитов продукт на Ахава, за който много бях слушала. Взех си това мини за 6 евро и да ви кажа, при мен не видях някакъв впечатляващ ефект. Маската на Сефора е много по-ефективна върху моята кожа. Радвам се, че все пак успях да намеря мини, защото определено щях да съжалявам, ако бях платила пълната сума за този продукт.

Nesti Dante Iris & Il Frutteto – вчера ви разказах за тези сапуни. Много ми харесват, флорентинска марка са и са много ароматни <3

Kiko Weightless Perfection Wet&Dry Powder Foundation 30 Spf– много любим продукт за лятото. Вече ви разказах за него по-подробно (линк) много добре ляга върху лицето, не стои брашняно и има слаба към средна покривност.

Kiko Creamy Colour Comfort Lip liner 304– Мариета много ми похвали моливите на марката и нямаше как да не си купя един за проба. Добри са – много плътни и покривност, лесно се нанасят. Но на Essence повече ми харесват – този на Кико определено го усещам върху устните си и ако остане малко по-дълго и усещам леко изсушаване. Но ще тествам още и ще разкажа 🙂

italian-haul-swatches

/отляво-надясно : MAC Desert Rose, Essence 06 A girl’s dream, Maybelline Nude, Kiko 304/

Kiko Smart Lipstick 924 – любима серия червила, много мазни и комфортни върху устните. Не са особено издържливи, но на мен не ми пречи, ако харесвам цвета. Това червило купих като подарък за мама, но нещо не й допадна, така че се върна при мен и си го нося с удоволствие.

Почти всички покупки бяха страхотен успех, освен маската на Ахава, но пък се радвам, че отпадна от списъка с изкушения 🙂

You may also like