Продукти, които ме разочароваха ч.2

products-i-dont-like-vol-2

Здравейте момичета,

Днес ще си поговорим за няколко продукта, които ме разочароваха – както и при вас се случва, след толкова много тест, не всичко е идеално и понякога някои продукти просто не успяват да отговорят на очакванията ни. Не е лесно да се пишат негативни ревюта, но от време на време и такива продукти изскачат. И така :

products-i-dont-like-closeup1

Revlon MultiCare Base+Top Coat – след като изхабих една основа на Perfect, реших да си взема нещо по-различно. След много чудене, избрах този мултифункционален продукт на Ревлон – база и топ лак в едно. Харесваше ми това, че е много лек, засъхва много бързо и се превръща в добра основа за лака – не беше нито прекалено лъскав, нито твърде матов. Но почти всеки лак, който ползвах върху него, ставаше на балончета и не се нанасяше равномерно – малко както когато веднага, след като сте почистили ноктите с лакочистител, нанесете нов лак и лакът се „разделя“ и стои на линии. Не вярвах, че е от базата, но когато я смених и проблемите изчезнаха :/

Bourjois Rouge Edition Velvet 17 Cool Brown – не знам дали наистина ще повярвате, че едно от най-любимите ми червила се появи в този пост, но ето – на. Когато го видях в магазина за първи път и го пробвах на ръка, цветът беше кафяв. Купих си червилото, защото мислех, че е кафяво. Нанесено на устни обаче, плътността му беше много по-слаба и крайният резултат беше прасковен нюд. Аз не си купих прасковен нюд, купих си кафяво червило и исках точно това да видя върху устните си. В последствие се помирих с цвета и го нося, и ми харесва, но съм разочарована, че не е цветът, който суочнах.

Sally Hensen Complete Salon Manicure Dry&Go Drops – преди много, много време четох, че Сали Хенсън има бързо изсушаващ топ лак, който е много добър. Чела-недочела, видях тези капки в енцо и веднага ги поръчах. За съжаление, освен сладкото шишенце и капкомер, няма нищо позитивно в тези капки – миришат силно и неприятно и не скъсяват процеса на изсъхване на ноктите. Все едно съм сложила съвсем нормален топ лак. След няколко проби просто заминаха в коша.

Himalaya Herbal Слънцезащитен балсам за устни – вече ви разказах колко неприятно беше да ти изгорят устните и затова реших да си купя слънцезащитен балсам на Хималая, тъй като много обичам шоколадовият им. За съжаление, този далеч не е толкова добър. Когато го нанесох, веднага след покупка, приятелката ми каза – малко са ти бели устните. Оказа се, че тя е подходила изключително тактично, защото устните ми бяха като на мъртвец. Опитах да го нося няколко пъти, но резултатът беше все един и същ – неприятно избелени устни.

products-i-dont-like-closeup2

M.A.C. Face and Body fdt– който дори не се вижда на снимката, съжалявам, за което. Прословут продукт на марката, който отдавна исках да пробвам и случайно получих като подарък. Аз предпочитам по-покривни фдт и рядко използвам нещо от типа на бб крем, но този фдт е толкова лек и непокривен, че все едно нищо не съм си сложила на лицето. Дори не мога да кажа, че ми изравни тена. Завършекът не ми допадна, защото беше леко лъскав по един непримамлив начин. За капак след ползването му ми се появиха няколко пъпчици – сигурно сте чували, че много хора се оплакват, че им излизат пъпки след фдт-ите на M.A.C. , при мен може и да е било съвсем друга причина, но реших да не си пробвам късмета прекалено много.

Лаковете на Grazia – купих ги с голямо желание и страшно много харесах цветовете и покривността. Но миришеха толкова силно, че буквално нанесох лака и после го изтрих. Заминаха в коша, без да са използвани.

All Nature Балсам за коса с мед и цвят от липа – след като си свърших любимата маска на Ziaja, реших да пробвам този балсам. Мирише приятно и е доста плътен, но за съжаление не прави нищичко за косата ми. С него и без него – разлика нулева. Не съм доволна, защото връхчетата ми са изсушени и не се разресват лесно както преди. Нямам търпение да го изхабя и да си купя нещо по-подходящо.

И така, това беше поредната порция с продукти, които ме разочароваха. Ще ми е любопитно да споделите дали за вас са проработили?

You may also like