BeAdora Cosmetics Ревю на интензивно хидратиращ крем за лице и мултиактивен крем за очи

beadora-products

Здравейте момичета,

Днес ще си поговорим за една българска марка луксозна козметика – BeAdora, тя е съвсем нова и отскоро стъпи на пазара. Преди няколко месеца ми бяха изпратени няколко неща за проба и днес ще ви представя два от тях – богато хидратиращ крем за лице и мултиактивен крем за очи. Серумът за лице ще ви представя в отделен пост.

beadora-eye-cream

 

beadora-multiactive-eye-cream-2

 

Първото нещо, което ми направи голямо впечатление, беше опаковката на продуктите – картонената опаковка беше много красива, с релефни изобрежния и решена в класическия черен цвят. Хареса ми, че се отваря по нестандартен начин от повечето кремове. И двата продукта са „настанени” в плътни и тежки черни бурканчета с пластмасова капачка. Определено създава усещане за лукс и по-скъп продукт. Предпочитам кремовете ми да са в стъклени опаковки и BeAdora ме изненадоха приятно. И двата продукта имат защитна лепенка, за да сте сигурни, че никой не ги е пробвал преди вас.

Между другото – разгледайте сайта или фейсбук страницата на марката, личи си, че се отделя много внимание и информацията е поднесена по разбираем начин 🙂

beadora-intense-moisturizer

Да започнем с интензивно хидратиращия крем за лице – получавате класическите 50 мл – в състава му са включени много иновативни съставки като EPS Seafill (морски полизахарид, който повдига отпуснатата кожа), масло Lakesis и протеин на младостта Klotho, които заедно спомагат за възстановяване плътността на дермата, хиалуронова киселина Cube3 и концетрат от хайвер от охлюви, който е с високо съдържание на колаген. Звучи доста примамливо по описание, нали? Това, което ми хареса в крема е, че е изключително лек. Нанасяте го, той попива много бързо, без да оставя усещане за тежест или мазен слой върху кожата. Но за сметка на това точно заради тази лекота, не мога да се съглася, че кремът е „интензивно хидратиращ”. Използвах го редовно достатъчно време и в сравнение с други кремове в същата категория, този определено не успя да хидратира интензивно. Инак текстурата е много нежна и фина, наистина е много приятен за използване. По отношение на изглаждане на фините линии не мога да се изкажа, тъй като аз все още нямам такива (или дори да имам, не ги виждам или не им обръщам внимание :D) кожата ми изглеждаше доста отпочинала първите няколко пъти след нанасяне, но след известно време ефектът отшумя. Искам да отбележа още нещо, което не ми допадна, и то е силният аромат на парфюм, който се носи от крема. След нанасяне се задържа известно време върху кожата преди да изчезне и честно казано до момента не бях използвала крем, който да е ухае толкова силно. Предпочитам по-леки, едва доловими аромати. Въпреки това кремът ми харесва и ще го използвам до края му с удоволствие.

beadora-multiactive-eye-serum

За съжаление, не мога да ви дам задълбочено мнение за крема за очи – той също ухае прекалено силно на парфюм и още при второто нанасяне (като нощен крем), се събудих със силно раздразнени и зачервени клепачи. Изобщо не смея да го пробвам отново, по-скоро ще го подаря на приятелка. Кремът за очи съдържа същите активни съставки като крема за лице, но в допълнение има и Beautifeye  (единственият в света компонент, насочен към укрепване на дермалната структура в зоната около очите, имащ и повдигащ ефект върху горния клепач) и масло от макадамия. И този крем има също така нежна текстура, която попива бързо в кожата и ако не беше аромата, мисля че щяхме да се харесаме много.

Като обобщение мога да кажа, че съм много впечатлена от вида и текстурата на продуктите, съдържат много иновативни продукти и си личи старанието при създаването им, аз не успях да си пасна на 100% с тях, но въпреки това оставам с добро впечатление. Предполагам, че на по-зряла кожа кремът за лице ще бъде много по-ефективен, но не би бил достатъчно хидратиращ за дневен крем за суха кожа – по-скоро ще е подходящ за нормална към комбинирана/мазна. Кремът за очи, за съжаление, ми беше невъзможно да тествам, но е възможно на дама с нормални не-чувствителните клепачи да няма тази реакция и да не дразни толкова.

beadora-eye-and-face-cream

Продуктите са ми предоставени от PR, но мнението си е изцяло мое.

You may also like