Golden Rose Color Sensation Lipgloss 118

golden rose color sensation lipgloss 118

Здравейте момичета,

Днес ще ви разкажа за един от най-любимите ми продукти за устни, които притежавам, а именно – Golden Rose Color Sensation Lipgloss в нюанс 118. Купих си го преди година, когато всички дружно се бяхме побъркали по новоизлезлите гланцове на марката. Опитах се да не си взимам малинов цвят, но аз винаги имам един гланц в малинов нюанс и този път не издържах на изкушението.

golden rose color sensation lipgloss 118

Много ми харесва опаковката на гланца, по-различна е от класическите и капачката е матирана и много приятна на допир. Единственото, което е неприятно е, че не стои изправен сам, но досега никога не се е разливал – винаги има известно количество гланц от външната страна на гърлото, дори да го попия с кърпичка, но както казах – никога не се е разливал.

golden rose color sensation lipgloss 118

Да ви призная – много харесвам как стоят матовите червила, но се усетих, че много по-често посягам към гланцове и класически червила, отколкото към матови. А специално този гланц изхабих до дъно! Харесвам го, защото е плътен и с наситен цвят като червило, напълно достатъчен е да го носите самостоятелно. Позволява напластяване, но има известно „разливане“ извън контура на устните, ако го носите самостоятелно.

golden rose color sensation lipgloss 118 swatch

/не знам откъде се появиха балончетата, по принцип се нанася доста гладко/

Много е бляскав и без какъвто и да е брокат, прави устните ви по-пълни и плътни. Мирише много приятно на сладки. Лично на моите устни издържа доста дълго, като се изтрива постепенно и накрая оставя лек стейн върху устните ми. Не лепне, което е голямо предимство. Апликаторът за мен е много удобен, по-мек е и леко се огъва, което улеснява нанасянето.

golden-rose-color-sensation-lipgloss-118

/ето го и нанесен върху червило/

Много обичам да нося гланца и самостоятелно, и с други червила – успява да легне добре върху тях, повлиява се от цвета отдолу и не се усеща тежък и напластен.

След като изхабих една цяла опаковка, определено бих повторила покупката, но този път ще си избера друг цвят. А вие, момичета, имате ли любим цвят от серията?

You may also like