Llums Cosmetics Мраморен бронзър “02 Amber” и молив за устни Rose ревю

llums-cosmetics-highlighter-and-lip-pencil

Здравейте момичета,

Днес ще си поговорим за два продукта на новата марка на Lilly Drogerie – Llums Cosmetics. Преди няколко седмици бях в Лили и видях, че има нов козметичен щанд. Името не ми говореше нищо, но веднага погледът ми попадна на хайлайтъра и си казах – хей, това трябва да се пробва! А после реших, че само с едно не мога да се размина и взех молив за устни за проба. И така след обстойно тестване – ето какво мисля за тях:

llums-cosmetics-marbelized-bronzer-02-amber

llums-cosmetics-marbelized-bronzer-02-amber

llums-marbelized-bronzer-02-amber

Ако трябва да сме честни, „хайлайтърът” се оказа Marbelized Bronzer „02 Amber”. Но кой да ти чете името на опаковката, когато види такава красота в дрогерията? Когато купувах „хайлайтъра”, не беше наличен цвят 01 и не знам дали изобщо го зареждат – ако някоя от вас го има или го е виждала, споделете мнение 🙂 На суоч в магазина цветът изглеждаше наситено розово злато и просто нямаше как да го подмина. Това, което ме спечели, е че на допир „хайлайтърът” беше доста мазен и се нанесе като много по-скъп продукт. Разгледах всички налични бройки и избрах този, който имаше най-много бели „вени”. Вече вкъщи и на дневна светлина се оказах малко подлъгана, защото цветът се оказа доста тъмен, за да се ползва като хайлайтър. Въпреки това ако внимателно топвам четката само в „бялата” част , мога да го нанасям и да не изглежда прекалено тъмен. Друг недостатък, който открих е, че „хайлайтърът” не е толкова фино смлян, колкото ми се ще, и на лицето може да видите отделни частици блясък. Въпреки недостатъците за мен това е най-успешният и достъпен хайлайтър в момента по дрогериите. Не бих го ползвала като бронзър, защото е прекалено блестящ за моя вкус, но тъмният цвят е много красив. Използвам хайлайтъра доста често и определено го считам за добра покупка.

llums-cosmetics-lip-pencil-rose

Llums Cosmetics Lip Pencil Rose

И въпреки че се помирих с недостатъците на хайлайтъра и го използвам с кеф, за молива за устни не мога да кажа същото. Нали помните колко се оплаквах от дървения молив на Essence? При всяка отворила ми се възможност, споделях колко е сух и непигментиран, как ми дере устните. Едва го изхабих (напук, разбира се) и си мислях, че няма как да има по-лош продукт в дрогерията. Е… на вашето внимание Lip Liner Rose надминава дървените моливи на Essence. Изключително сух и непигментиран, буквално трябва да дера устните си, за да извадя цвят. При голямо постоянство и повторение, цвят започва да се забелязва и е красив, това не мога да отрека. Първоначално реших, че може би е сух и го подострих – но не, дори старалено подострен, продължава да му липсва пигментация и лекота на нанасянето. Използвах го няколко пъти и въпреки че цветът много ми харесва, просто не мога да оправдая неудобството от нанасянето му. Ще го изхабя с трика с кибритените клечки, който може да си припомните тук.

llums-cosmetics-swatches-marbelized-bronzer-02-amber-and-lip-pencil-rose

В заключение – и двата продукта имат своите недостатъци, но ако при единият ги преглътнах, при другият ми е невъзможно. Пробвах сенките и бяха много пигментирани и мазни, но реших засега да се въздържа от покупки, защото имам предостатъчно. Червилата нещо не ме спечелиха с цветове, но не съм ги разглеждала достатъчно подробно. Ще се радвам да ми споделите и вашето мнение, ако сте пробвали някои от продуктите 🙂

You may also like