Golden Rose Sheer Shine Stylo Lipstick spf 25 в нюанс 11

Golden Rose Sheen Shine Stylo Lipstick spf 25 11

Здравейте момичета,

Тази година колекцията ми от червила се разрасна значително и основната марка, която притежавам, е Golden Rose. Много харесвам червилата на марката, защото повечето, които имам, се представят страхотно, имат огромно разнообразие от цветове и цените им позволяват да купувате и да купувате, и да купувате… Да, сигурна съм, че и вие, и майка ви притежавате поне няколко червила на марката.

Днес ще ви представя едно червило, което е сравнително ново на пазара – Golden Rose Sheer Shine Stylo Lipstick spf 25 в нюанс 11. По принцип предпочитам продуктите в колекцията ми да са силно пигментирани и покривни – червила, сенки, фдт, хайлайтър, коректор. Единствено ружовете правят изключение, тях ги предпочитам с нормална, а не висока пигментация. Затова избягвам червила, които са по-балсамести и с ниска пигментация, логиката ми е, че ако искам нещо полу-видимо върху моите пигментирани устни, по-добре да ползвам балсам. Но покрай неколкократното изгаряне на устните ми това лято, търсих червило с фактор и попаднах на тази серия на Golden Rose.

Golden Rose Sheen Shine Stylo Lipstick spf 25 11

Golden Rose Sheen Shine Stylo Lipstick spf 25 11

Марката, вярна на себе си, предлага огромно разнообразие от цветове и аз, вярна на себе си, избрах поредното червило в розово-кафеникав нюанс. Идва в симпатична черна гилза, която е пластмасова, но стабилна. Малко повече се налага да въртите, докато излезе червилото, но това е един от малкото му минуси.

Повечето цветове, които пробвах на щанда на марката, ми се сториха еднакви и очаквах резултатът да е намек за цвят върху устните. Останах приятно изненадана, защото червилото определено има цвят върху устните ми. По-леко е спрямо стандартно червило, но е далеч от онова, което очаквах. Това е от онези червила, които може да нанесете без огледало и спокойно да излезете навън.

gr-sheer-shine-lipstick-11-swatch

Като качества много ми харесва – меко е, мазно е, но не неприятно хлъзгаво, а сякаш сте сложили балсам върху устните. Усещам ги меки и подхранени и друга голяма изненада беше, че всъщност е доста издържливо – без хапване, стои на устните ми вече почти 3 часа, през които изпих много вода. На чашата остана отпечатък само от контура на устните, които също е голям плюс.

Golden Rose Sheen Shine Stylo Lipstick spf 25 11

Оставам много доволна от червилото и го използвам в ежедневието си с удоволствие. Стига да подходите с реални очаквания към него, със сигурност няма да съжалявате.

You may also like