Korres Хидратиращ крем с бадемов цвят за комбинирана и мазна кожа

korres-almond-blossom-moisturising-cream

Здравейте момичета,

Днес ще ви представя един любим крем, който наскоро приключих и реших, че преди да се разделим, е нужно да ви го представя. Става дума за Korres Хидратиращ крем с бадемов цвят, преди време бях получила тестер на крема и толкова много ми хареса, че го купих в пълен размер. Има два варианта на крема за комбинирана към мазна кожа и за суха към много суха. Аз използвах този за комбинирана към мазна.

Какво обещава производителят?

Маслената текстура на този хидратиращ крем осигурява дълготрайно овлажняване и подхранване, подходящо дори за чувствителна кожа. Съдържащ екстрак от бадемов цвят, бадемови протеини и два вида хиалуронова киселина, този крем осигурява ценни съставки, които задържат водните молекули, подсилващи естествените хидратиращи фактори на кожата и по този начин оптимизират нивата на влага в епидермиса.

Използвах крема с удоволствие, защото беше много лек и немазен. Имаше лек и ненатрапчив аромат, който не можах да определя. Попиваше бързо и оставяше кожата хидратирана и мека. Въпреки че не е посочен като нощен крем, аз го използвах точно като такъв и кожата ми беше в отлично състояние в последните шест месеца. Нямаше излишно омазняване и не го усещах тежък върху лицето. Доволна съм, защото определено е един от добрите кремове, които съм ползвала.  Според мен е по-подходящ за топлите месеци и зимата покрай минусовите температури не би бил достатъчен. Но се радвам, че успях да открия добра грижа за кожата с изключително добър състав (96.3% естествени съставки) и без каквито и да е вредни добавки.  

Според мен би допаднал на момичета с комбинирана и мазна кожа, защото доставяше хидратация без омазняване. Не е запушвал порите ми и лицето ми го „изпиваше“ с удоволствие. Предвид състава му, мисля че това е един доста добър вариант за дневен/нощен крем.

You may also like