Realash Серум за мигли : Предизвикателството

/снимката е от оригиналния сайт на Realash България/

Здравейте момичета,

ако четете блогове от известно време, със сигурност сте запознати с продуктите на Realash – марката предлага серуми за растеж на мигли и вежди. Когато от марката се свързаха с мен, веднага приех, защото отдавна искам да изпробвам този продукт върху майка ми (това някак не звучи правилно :D) Майка ми е на 50 години и в последните няколко години веждите и миглите й оредяха значително – косата й продължава е все така гъста и издържлива, но веждите и миглите й имаха нужда от помощ. В допълнение мама има къси и прави мигли, който не поддържа достатъчно, защото я си махне спиралата вечер, я не. Типично в стила на семейството тя има чувствителни очи, които лесно се раздразват.

Ето как изглеждат миглите й преди да започне да използва серума:

realash-beginning-mom

realash-beginning

Когато трябваше да давам адрес за доставка, дадох директно нейният, така че серумът дори не съм го виждала наживо. Какво получавате? Опаковка от 3 мл на цена от 80 лв, която прилича на тънка тубичка за спирала. Крайчето на четката прилича на тънка четка за рисуване. Препоръчително е да нанасяте продукта ежедневно, по-скоро вечер на почистени и сухи очи. По описание в сайта, опаковката би трябвало да ви стигне за ежедневно ползване за 4-5 месеца. По това, което съм чувала, по-скоро стига за три, но срокът на годност така или иначе е 6 месеца.

Какво обещава производителят?

REALASH е създаден за жени, които мечтаят да имат дълги, здрави и плътни мигли. Препоръчва се най-вече за онези дами, чиито мигли са къси и слаби, чупливи или падащи, заради неправилна употреба на козметични продукти или химиотерапия.

Фазата на растеж на миглите трае около 30 дни. Но това не е достатъчно, за да станат дълги и гъсти. Затова съвременната формула на REALASH укрепва миглите от корена, като допълнително стимулира растежа и прави миглите по-дълги, по-здрави и по-плътни. Освен това предотвратява и падането на мигли.

Въпреки, че ще забележите пълните резултати след 30 дни, само след двуседмична употреба ще видите положителни промени в миглите. Те ще станат видимо по-здрави и по-плътни. След 21 дни употреба на серума, ефектите ще бъдат още по-грандиозни. Само няколко крачки Ви делят от здравите и красиви мигли!

За да направим серумът за мигли REALASH максимално ефективен, обогатихме формулата му с активни нанопептиди и молекули на аминокиселините. Формулата на Realash е обогатена с витамини и естествени растителни екстракти – от лен и невен. Хвощ екстракт почиства кожата и възстановява нейната плътност и еластичност. Екстрактът от коприва действа успокояващо на кожата и я прави по-еластична. Екстрактът от аир действа противовъзпалително.

Звучи обещаващо, признавам си отдавна изпитвах интерес към продукта. Тъй като майка ми използва серума вече от месец, очаквайте следващата седмица нов пост как изглеждат миглите й в момента. Малко ще се издам и ще ви призная, че определено сме доволни 🙂

*Продуктът очевидно ми е предоставен за проба от ПР, но мнението ми не е повлияно от този факт

You may also like