Realash Серум за мигли : Резултатът

Здравейте момичета,

както обещах в предната статия, днес ще ви представя резултатът, който майка ми видя, след едномесечно ежедневно използване на серума за мигли Realash. Както ви казах и в предната статия, мама има доста къси и редки мигли, ето как изглеждаха преди да започне да използва серума:

realash-beginning-mom

и ето как изглеждат след първия месец ползване:

realash-the-result

На снимка разликата се забелязва, но наживо е впечатляваща гледка. Преди миглите на мама без спирала бяха почти невидими, а сега дори когато не носи спирала, миглите й са много по-тъмни и забележими. А когато сложи спирала, видът й е съвсем различен. Честно казано много приятно изненадана съм, мама още повече 🙂

За цял месец носене серумът не й е подразнил очите, така че определено бих го препоръчала и на девойки с чувствителни очи. Вече минаха почти два месеца откакто мама ползва серума и тя реши, че ще разреди използването му, за да удължи резултата. В повечето ревюта, който съм чела, момичетата продължават да го използват ежедневно, докато не го изхабят. Така че ако ви е любопитно как се държи серума като “поддържаща грижа”, когато мама го изхаби, ще напиша последния пост по темата.

Бих искала да отбележа още нещо – продуктът ми е изпратен за проба и не съм заплатила пълната му цена, която е 80 лв. Знам, че звучи много, но като човек с тънка коса, много добре знам какво е да изпитваш несигурност заради външния си вид. Аз предвид това, което видях при майка ми, оправдавам цената на серума. Опаковката ще ви стига за около 3 месеца, след което има и удължен ефект. Да кажем, че общо ще е 4 месеца. Това са 4 месеца, в които бихте имали по-гъсти и по-дълги мигли (отново съдейки по резултата при майка ми), което прави по 20 лв на месец. Ако решите да си сложите изкуствени мигли, там резултатът е ясен – сдобивате се с пеперудени мигли на мига, но цената им за подръжка и поставяне е ежемесечна и няма удължен ефект. Обяснявам всичко това съвсем искрено, защото аз давам дори повече пари за ампули за коса (2 пъти годишно) и въпреки че ми е неприятно да плащам 96 лв за опаковка, виждам ефект и предпочитам ампули за коса пред по-инвазивни методи. С една дума – знам какво е да не ти се дават подобна сума наведнъж, но предвид комфорта, който създава – отделям я постепенно и я давам.

Ако вие имате съвети как да удължите и сгъстите миглите си с естествени продукти като рициново масло, споделяйте в коментарите. Винаги е полезно 🙂

 

You may also like