Golden Rose червило с вит. Е номер 54 и 74

golden rose vit E lipstick 54

Здравейте момичета,

Днес ще ви разкажа за още две червила на Golden Rose, които много обичам и използвам често. Става въпрос за номер 54 и номер 74 от серията класически червила на марката, обогатени с витамин Е.

golden rose vit E lipstick 74

golden rose vit E lipstick 74

Още миналата година си купих номер 74, докато бях обзета от треска да нося кафеникави червила. Горе-долу по това време пуснах и поста за Кайли Дженър (линк), където може да видите как ми стои номер 74. Харесах го, защото беше много наситено и топло кафяво, но без да е скучно и невъзможно за носене. Външният вид на червилото много ми напомня на гилзите на Chanel, като няма да правя сравнение в качеството – просто останах с такова впечатление. Това, което харесах в червилото е, че се нанася много равномерно и лесно,  а цветът е изключително плътен дори само с едно нанасяне. Аз винаги нанасям по два и червилото се усеща някак меко и приятно върху устните. При по-дълго носене определено забелязвам изсушаване, понякога е по-осезаемо, друг път ми е напълно комфортно с червилото.

golden rose vit E lipstick 54

golden rose vit E lipstick 54

golden rose vit E lipstick 54

Номер 54 си взех доста по-късно, бях с приятелка в мола и след като не успях да взема течното червило, което исках, реших, че няма да си тръгна без червило #разумнажена 😀 искаше ми се нещо по-свежо и по-светло, затова избрах номер 54. Въпреки че го имам от няколко месеца, все още не мога да ви кажа какъв е цветът на червилото – веднъж розовее, друг път изглежда оранжево. Случвало се е да получа комплимент за нежното ми прасковено червило… какво да ви кажа, мистерия 🙂 като качества е напълно идентично с номер 74. И двете червила ме удовлетворяват откъм дълготрайност, издържат на закуска и течности, но след обяд цветът е поизбледнял. Изтриват се равномерно, не стават на петна и понякога просто оставам с намек за цвета върху устните си и пак съм доволна 🙂 Цапат в границите на разумното, не се разтичат по ръбовете на устните, така че спокойно може да ги носите без молив.

golden-rose-vit-e-lipstick-54-74-swatch

golden-rose-vit-e-lipstick-54-74-swatch

/долното е 54, а горното 74/

Предвид цената им, която беше със сигурност под 5 лв, им прощавам лекото пресушаване. Доволна съм от високата пигментация и лесното нанасяне. Не ми допадна това, че златните букви върху 74 заминаха за по-малко от месец, затова и пазя 54 и рядко го нося в чантата си. Гилзата е стабилна, не ми се е отваряла никога погрешка.

П.П. Giveaway-ят е към своя край, ако все още не сте се включили, заповядайте – линк

You may also like