Big Sexy Hair Spray&Play – перфектният лак за фина коса

sexy hair big spray and play

Здравейте момичета,

Много обичам да вали сняг (и по възможност да не духа вятър), това ми е едно от любимите неща през зимата. За съжаление, когато вали сняг и температурите са ниски, винаги ходя с качулка, която смазва всеки опит за обем в косата ми. В допълнение имам фина коса, която бухва лесно и също толкова лесно се смачква – общо взето не й трябва много, за да изгуби всякакъв обем. От известно време обаче пробвам един нов лак за коса, който много ми харесва и днес искам да ви го представя.

Big Sexy Hair Spray&Play спрей за обем – от доста време търсих лак, който хем да запазва обема на косата ми, хем да не слепва кичурите един за друг. Не си падам много по експериментите с продукти за коса, защото до момента по-често оставам разочарована, но реших да пробвам и този спрей. Взех си ето това мини, което виждате на снимката, но го има и пълноразмерен.

И какво да ви кажа… спечели ме! Никога не съм имала особени топли чувства към лака за коса като тип продукт. В 90% от случайте фиксира косата ми за известно време, след което тя пак си пада по начина, по който е решила. В допълнение косата ми изглежда пластмасово и е абсурд да я разреша с пръсти. Но този лак е различен. Успява да фиксира косата ми отлично и да запази обема, който съм оформила. В допълнение, дори пръснат отблизо не слепва косата грозно. Струята е по-тясна и е по-лесно да закрепите определен кичур, без да напръскате и всичко останало.

Харесвам го, защото не е нужно много количество, за да оформя косата си, но пък я държи на място по-дълго от всеки друг лак и не я омазнява. Често на втория или третия ден скалпът започва да ме сърби, а с този лак не съм имала проблеми. Много съм доволна, че го открих в мини размер, защото никога не съм изхабявала цяла бутилка лак. Препоръчвам го на девойките с фина коса, които искат фиксация и по-естествен вид.

You may also like