Ziaja Olive Leaf | Концентриран подхранващ крем за лице spf20

Ziaja Olive Leaf face cream

Здравейте момичета,

Днес ще си поговорим малко за студа и грижата за кожата на лицето и деколтето 🙂 преди време получих за проба крем от новата серия на Ziaja Olive Leaf Концентриран подхранващ крем за лице spf20* и веднага го подложих на тест.

Ето какво обещава производителят:

Лек, неомазняващ крем за лице с екстракт от маслинов лист, подходящ за всеки тип кожа,  възраст и сезон. Хидратира, предпазва и възстановява кожата. Екстрактът от маслинов лист освежава и подсилва кожата, предотвратява трансепидермалната загуба на вода. Система от модерни UV филтри предпазва кожата от образуването на тъмни петна. Емолиенти и витамини омекотяват епидермиса и изглаждат фините бръчки.

За цена от почти 7 лв, получавате 50 мл продукт, който идва в удобна тубичка. Честно казано, предпочитам туби пред буркани, защото е по-хигиенично и удобно за път. Кремът е гъст, но с маслена текстура и се разнася лесно върху лицето. На моята нормална към суха кожа попива сравнително бързо и не оставя лепкав слой по лицето ми. Въпреки това е с богата формула и реших да го използвам вечерно време, въпреки фактора. Сами усетихте колко е студено навън и кремът беше до мен през всичките снеговалежи и минусови температури.

И за моя голяма изненада, се оказа страхотно попадение! Защото в комбинация с хидратиращ серум, поддържаше кожата ми в перфектно състояние дори в най-големите студове. Нанасях го вечер и сутрин се събуждах с мека и гладка кожа, без мазен слой по лицето ми. Вече втори месец го ползвам и ефектът се запазва. Разбра се перфектно с кожата ми и както казах, когато добавя и серум, защото вятър+студ е твърде тежко комбо, успяха да я предпазят от пресушаване.

Честно казано, в последните няколко години използвах все скъпи кремове за лице и подходих със съмнение към този изключително достъпен вариант. Но се оказа, че работи и то доста добре, което ми напомни за пореден път, че дрогерийните марки предлагат все по-качествени продукти. Кожата ми го хареса, аз също и ще си го изхабя с удоволствие. Така че ако сте в търсене на богат крем за студеното време, огледайте се за Ziaja Olive Leaf 😉

You may also like