Galenic Nectalys изглаждащ серум

galenic nectalys serum

Здравейте момичета,

Днес ще ви представя един продукт, който получих преди известно време за проба и който започнах да използвам в най-подходящия момент. Последните няколко месеца кожата ми е по-суха от обичайното. И се наложи да преразгледам всичките налични продукти и да добавя допълнителна хидратация. Реших да пробвам Galenic Nectalys изглаждащ серум* и се оказа доста подходящ продукт.

Както винаги, започваме с това, което обещава производителят:

Ултра концентриран на витамини, хранителни вещества, минерали и плодови киселини този еликсир, свежо топящ се, действа като „камшик” срещу умората и посърналия тен.

Заредена, кожата преоткрива тонуса и блясъка си.

Ежедневната му употреба изглажда чертите и малките бръчки.

 Приложение:

Ежедневно или третиращо за 3 седмици. Нанасяйте сутрин и вечер на лицето и шията, преди дневния крем.

 Състав:

Плодовият нектар е 100% натурален екстракт от три слънчеви плода – мандарина, смокиня и праскова – селектирани заради изключителното съдържание на основни жизнени елементи усвоими от кожата.  

galenic nectalys serum

Реших да спазвам упътването и използвах серума два пъти дневно в продължение на три седмици, като нанасях сутрин и вечер на лицето.  През януари кожата ми беше толкова суха, че вечер грижата включваше тоника на Galenic от серията Aqua Infini* (ревю), серума Nectalys и крема на Ziaja (ревю). Въпреки че наслагвах и трите продукта попиваха достатъчно бързо, че използването им да не е свързано с досада и неудобство. Сутрин използвам само тоника и серума. Неведнъж съм ви споменавала как години наред не използвах сутрин какъвто и да е хидратиращ продукт, защото нищо не попиваше в кожата ми. Не знам дали е от напредването на годините (което звучи малко гадно) или от студеното време, но в момента кожата ми е повече от щастлива със сутрешната си хидратация от тези два продукта. Давам на серума около 5-6 минути и кожата ми е мека и гладка, така че спокойно мога да премина към базата и грима си.

Самият серум е много лек и приятен, не лепне и попива бързо в кожата. Мирише леко и много приятно, бях наистина впечатлена от състава му – нектар от три плода – мандарина, богата на витамин С и антиоксиданти, която се бори със свободните радикали. Смокиня , която осигурява енергия на клетките и праскова, богата на магнезий, която стимулира динамиката на клетките и по-бързото им подмладяване. Серумът съдържа и гликолова киселина, която има обновяваща и овлажняваща функция върху кожата.

При мен ефектът се изразяваше предимно в по-свеж и напомпан вид на кожата. Което е видимо, особено през зимата. Допълнителната хидратация, която ми осигуряваше серума, също много ми хареса, защото беше перфектният продукт за сутрешна грижа. Направиха ми впечатление и бутилката, и капачката, която предпазва гърлото – личеше си, че е вложена мисъл, за да е всичко максимално ефективно и удобно.

galenic nectalys serum

Серумът много ми хареса, през миналата година имах възможността да пробвам няколко продукта на марката и останах приятно изненадана. Харесала съм си една измивна пяна, която смятам да си взема, когато изхабя наличните продукти  – ако вие имате любими продукти на Galenic, споделете ми в коментарите 🙂

You may also like