Laura Mercier Face Illuminator Indiscretion

laura mercier highlighter indiscretion

Здравейте момичета,

Днес ще ви покажа един от хайлайтърите, които си взех миналата година и за който, признавам си, имах изключително високи очаквания. Със сигурност хайлайтърът ви е познат поне визуално, така че нека ви представя моето мнение за Laura Mercier Face Illuminator Indiscretion.

Много дълго време се чудих дали искам точно този хайлайтър и накрая реших да се доверя на невероятните снимки в Инстаграм, и го поръчах от американската Сефора. Чувала съм неведнъж, че опаковките на марката не са от най-компактните, но това се оказа доста деликатно обяснение. Кутията е много голяма и ми отнема излишно много пространство, определено бих оценила по-малка и удобна кутия. Получавате 10 гр пресован продукт с невероятна щампа. Бих казала, че не само за мен, това беше основната причина да го поръчам.

Но вижте го и ми кажете, че не ви изкушава и вас?

Известно време, след като го получих, не смеех да го използвам, защото изглежда наистина невероятно. Но в един момент реших, че е време да го опитам в крайна сметка. На вид хайлайтърът е в нежно розово-шампанско и просто си представях колко прекрасно ще блести на лицето ми. За жалост, хайлайтърът се оказа твърде нежен за мен. Блясъкът му е деликатен, буквално едва забележим. Няма и помен от едри частици, пудрата е фино смляна и с равномерен блясък, което оценявам във всеки един продукт. Предполагам, че повечето от вас предпочитам подобен тип хайлайтъри за ежедневието си, но аз се гримирам с един основен принцип – ако почти не се забелязва, за какво го слагам? Сега, знам, че почти не ви показвам грим и сигурно вече си представяте, че ходя като някое инстаграм меме със сто тона грим, всъщност гримът ми е абсолютно стандартен. Мисълта ми е, че ако ще прекарвам половин час всяка сутрин в гримиране, нека поне се забелязва това, което слагам – а не да се налага да се наведа под ъгъл от 45 градуса на слънцестоене. Особено ако съм дала повече пари.

Та аз обичам хайлайтъри, които се виждат, обичам да си блестя, не ме притеснява да си ходя така и не ме вълнува кой го притеснява.

В момента нанасям хайлайтъра с гъста ветрилообразна четка (най-добрият ви приятел, ако имате слабопигментиран хайлайтър) и слагам няколко пъти. Нанесен по този начин, оставам доволна от вида му, но истината е, че предвид, че имам други хайлайтъри, които ми доставят нужната доза блясък само от едно нанасяне, този по-често се застоява неизползван.

laura mercier highlighter indiscretion swatch

laura mercier highlighter indiscretion swatch

Иначе цветът е много красив, издържа цял ден на лицето и не подчертава порите (нормално, преди интензитета му). Общо взето ако си падате по по-незабележим и естествен вид блясък, този хайлайтър е перфектен за вас. Самият продукт е много качествен и на ниво, просто ако сте гарга като мен, определено няма да ви е любим продукт.

laura mercier highlighter indiscretion

You may also like