Anastasia Beverly Hills | Dusty Rose liquid lipstick

ABH Dusty Rose liquid lipstick

Здравейте момичета,

Днес ще си поговорим за един продукт, който отдавна не е при мен, но пък толкова дълго исках и така го чаках, че реших, че няма как да не му отделя самостоятелно ревю. Още повече, че в България няма достъп до тази марка и реших, че едно мнение няма да е излишно. Както сте се досетили от заглавието – иде реч за течните червила на Anastasia Beverly Hills и по-точно цветът Dusty Rose.

От много време следя червилата на марката и исках да си взема поне едно, колебаех се между няколко, но когато излезе Dusty Rose, реших, че това е моето червило. Поръчах го от американската Sephora, но има европейски сайт на марката, за който ще ви оставя линк.

Червилото дойде и цветът се оказа голямо разочарование… просто не беше това, което очаквах, а бях прегледала толкова много снимки! Затова ви съветвам горещо, търсете снимки на кожа, сходна с вашата, за да не попаднете в моята ситуация. Защото очаквах червилото да ми стои по този начин :

А то стоеше точно, ама точно като светло лилавото на шоколадите Милка. Мхм, сходство – нулево. Истината е, че имам топъл подтон и при лилави червила студеното избива рязко на моята кожа и те често седят пепеляво, но аз вярвах, че поръчвам розово, а не лилаво червило.

Както и да е, предполагам сте се досетили – това е причината да се разделя с червилото. Оставяйки това настрана, искам да ви споделя моите впечатления от качествата му като продукт – нанася се много удобно с апликатора, позволява прецизно очертаване на устните, а самият продукт е доста течен и лек.

Заради цвета, който според мен силно изпъкваше на моята кожа, веднъж изсъхнало червилото стоеше като блажна боя. Не знам как да ви опиша ефекта, но ъх, не беше особено красиво отблизо. А само да отбележа – носила съм го 2 пъти, защото няма как да продам червило, което е носено много пъти. Но и двата пъти червилото подчерта част от фините линии по устните ми, ако вашата кожа е гладка, може би няма да имате този проблем. По отношение на издържливост – много съм доволна и двата пъти издържа около 4 часа преди да ми омръзне и да го сваля. Не усетих изсушаване, дърпане или дискомфорт, докато го носех. След това устните ми не изглеждаха пресушени, така че му давам точки и за това.

ABH Dusty Rose liquid lipstick b

Въпреки че ревюто звучи негативно, червилото като такова ми хареса много и съм склонна да поръчам друг цвят с надеждата, че по-тъмните нюанси ще легнат по-добре върху устните.

You may also like