Becca | Opal Shimmering Skin Perfector ревю

becca opal

Здравейте момичета,

Слънцето отново се показа и реших да ви разкажа за един култов хайлайтър, който беше в списъците с желания на не едно момиче през 2016. Става дума за Becca Shimmering Skin Perfector в цвят Opal.

becca shimmering skin perfector opal b

becca shimmering skin perfector opal

Ако гледате американски клипове, със сигурност името ви е познато. Аз не устоях на изкушението и миналата година си поръчах този сладурски мини комплект, който съдържа не само мини Opal, но и мини кремообразен хайлайтър в същия цвят (за него ревю – друг път).

becca opal

Голямо вълнение беше, докато го получа, защото вече имам един хайлайтър на марката (ревю) и знаех, че качеството ще е високо. Opal не разочарова – фино смлян и със силен метален блясък, този хайлайтър е със същото качество като Champagne Pop, макар и да е мини.

becca opal swatches

becca opal swatches

Нанася се с лекота на кожата, не стои пудрено и издържа цял ден. Предполагам, че ако сте много светла, може да се окаже твърде тъмен за вас, имайте едно наум.

/отгоре – Champagne Pop, отдолу Opal/

Предупреждавам за дамите, които предпочитат по-приглушени хайлайтъри, че този може да ви дойде в повече. Далеч е от дискретен, поне на моята кожа. Цветът е по-бронзов и по-тъмен от Champagne Pop, може да видите и на снимка. На снимка изглежда доста тъмен, но нанесен не стои по този начин, по-фин и е цветът и преобладава златото.

becca opal swatches

Като цяло съм много доволна, че имам и Opal. Хайлайтърите на Becca изключително качествени, а цветовете и блясъкът са мечта <3 ако имате възможност да се сдобиете с някои от тях, препоръчвам Champagne Pop, защото ми се струва по-универсален като цвят.  

You may also like