Nivea | Cellular Anti-Age перли за възстановяване на обема

Nivea Cellular Anti-Age serum

Здравейте момичета,

Днес ще си поговорим за един нов за пазара продукт, който ми бе изпратен за проба – Nivea Cellular Anti-Age перли за възстановяване на обема. Сега е моментът да ви призная, че продуктът ме спечели от пръв поглед по две причини – обожавам шишета, които са обезвъздушени и помпата избутва всяка капчица продукт, така че да го изхабите напълно и винаги съм искала да имам поне един продукт, който да е с перли, които се пукат при изпомпване…  Някой завъртя ли очи вече? 😀 Какво да правя, обичам козметиката и такива неща ме вълнуват.

И така, нека започнем с обещанията на производителя:

Уникалната формула на Cellular Anti-Age съдържа колагенов бустер, креатин (амино киселина, изключително ефективна при възстановяване еластичността на кожата) и най-висока концентрация на хиалуронова киселина (спрямо всички останали продукти от серията). При всяко ползване перлите се превръщат в активен серум, който стимулира обновяването на клетките. Подходящ за дневна и нощна употреба. Резултатите от редовна употреба се изразяват във възстановяване на обема на кожата; подобряване на лицевия контур; придават усещане за стегната кожа и намаляват бръчките и фините линии.

Продуктът е насочен към дами с препоръчителната възраст между 40 и 60 години.

Признавам, колебаех се дали да го пробвам, преди да го дам на мама, а сега няколко седмици по-късно се колебая дали да го дам на мама 🙂 не споделям възрастта си често, но съм на 27 и половина. Много мои познати вече се оглеждат за anti-age продукти, аз съм решила, че ще ги включа постепенно и честно казано – не бързам и не мисля, че е нужно. Общо взето рядко се впечатлявам дали някой продукт е anti-age, ако ми е любопитно – пробвам го и ако ми хареса, го използвам. Избягвам само активни продукти като серуми, концентрати и емулсии – перлите на Нивеа влизат в точно този списък, но исках да ги пробвам.

Nivea Cellular Anti-Age serum

Съвсем искрено ви признавам – не обръщам внимание дали по лицето ми има ситни бръчици, не обръщам внимание на клепачите си и не ги изследвам за поява на нови бръчки. Все още боря пъпки и не мога да мисля за бръчки. Затова и не мога да ви споделя дали изглежда фини линии. Но мога да ви кажа нещо друго – лицето изглежда забележимо по-гладко и изпънато, след като нанесете серума. Затова и започнах да го използвам като база – справя се отлично. Разнася се с лекота, но е добре да го правите пред огледало, перлите понякога имат нужда от малко повече разнасяне, за да се разтопят напълно. Попива бързо в кожата и я оставя изгладена и леко матирана, без да лепне. В същото време забелязвам едва забележим блясък – да, преди малко казах матирана и ако пробвате продукта, ще разберете за какво говоря 😀

Нанасям база и фдт върху серума и нямам никакви забележки.  Много съм доволна как изглежда гримът ми и това е основната причина да продължавам да използвам перлите. Кожата наистина изглежда стегната и изгладена.

Предполагам, че ако принадлежите към таргет групата, перлите ще ви допаднат – със сигурност ще има поне видим резултат след нанасяне. Но не очаквайте допълнителна хидратация, при себе си забелязвам единствено стягане, хидратацията си набавям от други продукти.

Като цяло продуктът много ми допадна и скоро ще се прежаля и ще го дам на мама, защото не ми се иска все още да използвам концентрирана грижа.

You may also like