Regal | Почистващ гел за лице с Q10 и минерали

Regal Purifying Cleansing Gel

Здравейте момичета,

Днес ще ви разкажа за един измивен гел за лице, който ми беше препоръчан от читателка. Извинявам се, че не запомних името й, за да й благодаря, защото продуктът се оказа страхотен. Става дума за Regal Purifying Cleansing Gel за суха и чувствителна кожа с Q10, Магнезий, Цинк, Мед и Серамиди. Цената му е под 4 лв и получавате симпатична розова тубичка, която съдържа 100 мл продукт.

Гелът е гъст и розов на цвят и съдържа малки розови перли, които може би трябва да ексфолират, но аз никога не ги усещам, докато измивам лицето си с него. Като усещане е приятен, не се пени силно и е нежен към лицето. Отмивам го с лекота, не е нужно да търкате до безкрай и след измиване кожата се усеща добре почистена и няма признаци за изсушаване. Единствено когато беше под -5 градуса или когато го използвах като втори измивен продукт, усещах леко изсушаване.

Успява да почисти добре грима от лицето ми (но не се справя сам, нужно е или мицеларна вода, или друг почистващ продукт), без да пресуши лицето. Нужно ви е не повече от грахово зърно, за да измиете цялото лице, така че е и икономичен. Удобен е за път, не се е разливал никога в несесера ми и се затваря добре.

Наистина много харесах този гел – цената му, фактът, че е български и е толкова нежен, ме спечели. Ще си взема втора опаковка, защото свикнах с него и беше много приятен за използване.

You may also like