W7 Glowcomotion | Един бюджетен хайлайтър

W7 Glowcomotion Highlighter

Здравейте момичета,

От доста време съм в търсене на бюджетен хайлайтър, който да ви представя. Сигурна съм, че и вие се изкушавате от красивите и луксозни продукти, които ни заливат от Инстаграм и Youtube, но истината е, че хайлайтърите, макар и ужасно красиви и впечатляващи, са един от най-ненужните продукти в грима и ако сте решили да инвестирате в луксозен продукт и трябва да избирате между това да дадете над 50-60 лв за луксозен фдт или бляскави скули, е, предполагам, че везните няма да натежат в полза на хайлайтъра. Аз никога не съм претендирала да съм разумна по отношение на козметиката 😀 и това си личи по неприличната ми бройка хайлайтъри, но все пак исках да открия нещо, което да е качествено и бюджетно.

W7 Glowcomotion Highlighter

W7 Glowcomotion Highlighter

И така попаднах на английската марка W7 и техният хайлайтър на име Glowcomotion. Марката е изключително достъпна в Англия, а в България може да се намери онлайн. Реших да пробвам как се справя хайлайтъра, защото при цена от 12 лв, нямаше да е голяма загуба, ако не е качествен.

На вид не е особено впечатляващ, стабилна изчистена кутия, която съдържа стандартните 9/10 грама продукт. На вид Glowcomotion може да ви се стори доста близък до прословутия Mary Lou (който аз нямам и честно казано, не харесвам), за суоч не мога да говоря, защото не съм ги сравнявала. Това, което ми харесва е, че кутията има голямо и удобно огледало, което може да ползвате, когато сте на път.

W7 Glowcomotion Highlighter swatch

Продуктът вътре е това, за което си струва да говорим повече. Фино смляна пудра, която се нанася с лекота на скулите. Цветът е светло шампанско, без помен от жълтеникаво, така че смятам, че ще стои добре и на по-светли дами. Не стои метално на лицето, но е и далеч от брашняно, т.е. според мен ще останете доволни. Цветът позволява наслояване и може да греете както едва забележимо, така и като Месечинка.

W7 Glowcomotion Highlighter swatch

/отляво-надясно : MAC Soft&Gentle, W7 Glowcomotion, Kiko Water Eyeshadow 208/

Продуктът е фино смлян и няма големи и едри парчета брокат, така че не се притеснявайте за това – блясъкът е еднороден и фин. Забелязвам дребни блестулки, но при много, много подробно вглеждане. При мен се прелива с лекота с ружа и не стои като черта. Почти няма разпрашаване, без значение дали използвам мека или твърда четка. Издържа цял ден на скулите ми и честно казано, не ми е правило впечатление да е изчезнал вечерно време, т.е. да кажем, че е дълготраен.

W7 Glowcomotion Highlighter

W7 Glowcomotion Highlighter

Много съм доволна, че този продукт се оказа толкова добър. Честно казано случайно се усетих колко често посягам към него, особено в дните, когато не искам метален блясък на лицето си. Разбира се добре с фдт-и и не стои на петна на лицето. Изобщо неочаквано добър продукт, особено за цената си. Може да го откриете ето тук.

You may also like