Kat von D | Bow n Arrow течно червило и Trooper очна линия

Bow n Arrow Kat von D

Здравейте момичета,

Днес ще ви представя два култови продукта на американската марка Kat von D. Може би сте чували за дамата, чието лице е обсипано с татуировки на малки звезди. Тя стана известна покрай тв предаване по MTV, където беше част от популярно студио за татуировки в Лос Анджелис. В последствие доби такава слава, че се превърна в един от най-популярните тату артисти в САЩ, а Кат очевидно има бизнес нюх, защото създаде козметична линия. Първоначално звездният продукт на марката беше фдт-ът Lock It, който имаше високо покритие и уж покривал дори и татуировки. Ще ви споделя няколко думи за него в друг пост, защото днес ще си говорим за два продукта, които са във вечните любимци на не една и две жени по света.

Обичам да пазарувам от американската Сефора и най-често си поръчвам комплекти от продукти, защото мини размерите се изхабяват по-лесно, струват по-малко и позволяват да пробваш продукта, без да се ангажираш с пълноразмерен продукт. Така се и сдобих със сета на Кат, който включва неутралното течно червило Bow n Arrow и небезизвестната очна линия Trooper.

kat von d bow n arrow liquid lipstick

Да започнем с червилото – чела съм толкова хвалебствени ревюта и съм гледала толкова видеа, че очаквах магия в малкия контейнер. Първото, което ми направи впечатление, е външният му вид – въпреки че е мини, то изглежда едно към едно с пълноразмерния контейнер (как наричате „бутилката“ на течното червило?) – капачката е матова и черна, с принт на рози, на върха й се вижда логото на Кат, самият контейнер е прозрачен и цветът се разпознава лесно. Количеството е 3,5 мл, което може би ви звучи малко, но едно червило от 5 мл изхабявам за повече от година, така че приветствам по-малък размер.

kat von d bow n arrow swatch

И след дългото предисловие – самото червило е едно от най-добрите, които съм пробвала. Първоначално е воднисто на вид, но с добра пигментация, започне ли да изсъхва, цветът се засилва и потъмнява. Апликаторът е изключително удобен и позволява прецизно нанасяне. Изсъхне ли, забравяте, че имате червило – толкова е леко и комфортно, не лепне, не дърпа устните – много добра формула. За съжаление подчертава фините линии, ако това е проблем за вас – мен леко ме дразни. Откъм издържливост е средна работа – издържа много дълго, ако не хапвате, но хапнете ли – започва да се изтрива във вътрешността. Специално Bow n Arrow е толкова неутрално, че не си личи, когато започне да се изтрива. Цветът е противоречив – на моите устни стои все едно сте смесили кафяво и графитено сиво. Красив е, но не бих го избрала, ако го купувах на живо. Но формулата – определено си заслужава всички хвалби.

kat von d ink liner trooper

kat von d trooper eyeliner liquid blog review

Очната линия Trooper  е не по-малко известна от червилото. Момичетата не спират да хвалят колко е прецизен писеца и колко е черна и лесна за употреба. Аз не знам какво си представях, че ще направи тази очна линия за мен, все едно ще почне да рисува сама еднакви очни линии 😀 ами добра е – прецизна и тънка, писецът не се гъне и тушът не изсъхва по средата на линията. Но ако не знаех, че това е прословутият Trooper, не мисля че бих я хвалила колкото всяко второ бюти гуру. За мен това е просто добра очна линия. Та така – от двата продукта бих ви препоръчала червилото, ще му се радвате по-дълго и мисля че си заслужава повече парите.

You may also like