Milani | Romantic Rose руж

Здравейте момичета,

Днес искам да ви представя един много любим руж, с който се сдобих преди известно време и все не стигам до него за ревю. И така на вашето внимание – Milani Romantic Rose Blush. Първият път, когато видях ружовете от серията, си помислих – пълен кич, ама че грозотия. Да, обаче с времето не само свикнах да го гледам, ами започнах много да го харесвам. В последствие открих, че Romantic Rose ми харесва страшно много като цвят и реших да го купя от Policosmetics82, която разчистваше колекцията си.

Milani напоследък много подобриха външния вид на продуктите си и чета много позитивни мнения за последните неща, които излязоха на пазара. Тези ружове с щампа на роза са доста популярни и марката извади няколко лимитирани цвята, но Romantic Rose е от оригиналната колекция, та е постоянно достъпен (има го в BeautyBay, ако ревюто се окаже твърде изкушаващо :Р). Цената е 14 евро, което не е никак малко, но получавате 18 грама продукт, което да – безкрайно е, затова избирайте цвета внимателно 🙂

При суоч ружът изобщо не ме впечатли, стори ми се твърд и не особено пигментиран, но нанесен на лицето стои много нежно и красиво. Сигурно ви е писнало, но и този цвят за мен е неутрално, може би клонящо към топло розово, което стои естествено на лицето. Нямам проблем с преливане и издържливост, но да ви кажа – май не си спомням за руж, който да ми е изчезвал от лицето някога?

Много се радвам, че при този продукт и видът, и качествата му са еднакво добри и определено не съжалявам, че го взех. Бих казала, че си оправдава славата и ако сте му хвърлили око, няма да ви разочарова.

You may also like