Nivea | Silk Mousse

Nivea Silk Mousse

Здравейте момичета,

Днес ще ви разкажа за едно голямо изкушение, за което съм сигурна, че вече сте чели, но просто не мога да се сдържа! Водя блога си от повече от три години и любовта към козметиката е основната ми движеща сила. Не се уморявам да пробвам нови неща, да чета сума ти статии и блогове, да се интересувам от нови съставки и формули. Продуктите си избирам не само по вида им, но и по това доколко са приятни като текстура и усещане. Вечерната ми рутина отнема около половин час, но съм последователна, защото ми е приятно да нанасям продуктите, които съм избрала.

Под душа обаче рядко намирам продукти, които да ме ентусиазират – да, обичам сапуните , но каквото и да си говорим, те не са най-вълнуващия продукт на света. Душ-геловете са ми неприятни, оставят едно хлъзгаво усещане и ми липсва чувството за чистота. Затова ми беше много интересно да пробвам новия продукт на Nivea – Silk Mousse, който ми беше предоставен за проба, или иначе казано – пяна за под душа.

Nivea Silk Mousse

Има три вида – с бадемово масло, с екстракт от коприна и с Нивеа есенциални масла. Този с бадемово масло ми допада най-много, но истината е, че не виждам голяма разлика между трите. Това обаче, което ме спечели, е самият продукт. Взимате бутилката, разтръсквате я и изпръсквате гъста, плътна пяна. Толкова гъста, че аз си късам парченца , за да я нанеса равномерно. Пяната е богата и плътна, супер приятно и глезещо усещане ми доставя. Забелязах, че тази, която е с екстракт от коприна, оставя кожата ми по-суха от обикновено, но не е нищо, което да ме накара да спра да я ползвам.

 

Приятелят ми я хареса страшно много и сподели, че според него пяната е измислил някой мъж, който докато се е бръснал, си е казал – абе, тази пяна за бръснене дали не може да се направи в размер за цялото тяло? 😀 Общо взето толкова харесваме Silk Mousse вкъщи, че приятелят ми реши да подари една на колега, който бил в депресия – имал нужда от нещо, което да го зарадва.

Та така – за още един специален момент под душа, разгледайте Nivea Silk Mousse 🙂

You may also like