Честит ми рожден ден и няколко факта за мен :)

Здравейте прекрасни,

Днес празнувам 28-ия си рожден ден, йеееееей! И понеже не се познаваме достатъчно, реших да ви разкажа малко повече за себе си, надявам се да ви е интересно и ще се радвам и вие да ми кажете по нещо за себе си – винаги се радвам страшно много да чета вашите коментари 😊

 • Пълното ми име е Ангелина, но освен приятелят ми, никой друг не ме нарича така. Дори имам приятели, които смятат, че се казвам Ани. Понеже от години работя само с чужденци, вече съм чувала всякакви варианти на името си и трудно някой може да ме изненада с нещо ново.
 • Зодия Близнаци съм и макар да не вярвам на сто процента в зодиите, смятам, че съм доста пълнокръвен Близнак. Приятелят ми обича да се шегува, че сутрин хвърля боб коя Близначка ще се събуди до него.
 • От Варна съм, но живея в София и обичам Пловдив. До преди няколко години най-много общувах с бургазлии, та толкова за враждата между двата града.
 • Обожавам да се запознавам с нови хора и въпреки че изпитвам адски голямо неудобство сред тълпа от непознати, удоволствието от това да си намеря и избера един от тях, с който да се запозная, ме кара постоянно да излизам от зоната си на комфорт.
 • Доста съм откровена и понякога това прави общуването с мен странно – например ако харесвам някого в Инстаграм/ Фейсбук и много искам да се запозная с него (обикновено е момиче) вместо да започна някакъв неглиже разговор за снимка или продукт и да оставя няколко разговора да преминат в запознанство, понякога директно почвам с – мда, малко е необичайно и знам, че не се познаваме, но много си ми симпатична, искаш ли да излезем на кафе някой път? Странно, знам.
 • Не обичам спорове и ги избягвам максимално често, не защото съм мекушава, а защото често хората спорят не за да чуят чуждо мнение, а за да те убедят в правотата на своето. Което е изморително и губи толкова много време. Затова обикновено следвам съвета на Робърт Дауни Джуниър – остави ги да се наговорят и после прави каквото си знаеш.
 • Много съм спонтанна, да не кажа – непоносимо. Затова се уча да си държа устата маааалко по-дълго затворена и да не реагирам на момента, ужасно е трудно, но засега имам няколко големи успеха, които ме убедиха, че не е зле да се кротна поне малко.
 • Тъй като съм много спонтанна, реагирам на всичко и имам мнение за всичко – нещо някъде си е станало? О, аз имам мнение. Някоя звезда е направила еди-какво си – аз пак имам мнение. Изобщо не винаги ми е нужно да знам цялата ситуациа, за да имам мнение 😃 Както казах – работя по това.

 • Пристрастена съм към Инстаграм, прекарвам страшно много време разглеждайки чужди профили. От години харесвам фотографията и макар Инстаграм да не е най-доброто място, където да откриеш добри фотографи, пак ми задоволява нуждата. Държа се инкогнито обаче и не следвам почти никого от приятелите ми, основно защото каквото се качи в инстаграм, после се споделя и във фейсбук и не виждам смисъл да гледам едни и същи снимки два пъти.
 • Много обичам да ям и горкият ми стомах, защото грам не го жаля. Последният ми обяд се състоеше от миди със сос, пържени картофи със сирене и питка и за капак млечен сладък коктейл с банан и праскова #кошмар
 • Миналият път, когато ви споделях разни неща за себе си, ви казах, че обожавам кисели краставички. Е, днес ще ви призная, че обожавам и маслини, пълнени с аншоа или бадем ❤ в седмицата на Иберия в Лидл често зареждат консервени кутии с маслини с аншоа и обикновено си тръгвам с 2-3 броя.
 • Много обичам да подреждам, когато ми е скучно или съм прекалено неспокойна, си избирам някой шкаф, изпразвам го и започвам преподреждане – разчиствам, изхвърлям и останалото обратно вътре. Преди няколко месеца прочетох книгата на Мари Кондо за подреждането и разтребих генерално гарбероба си. Mакар и да не споделям всичките й виждания, наистина усетих позитивна промяна, след като разчистих гардероба и дома си.
 • Обожавам да чета и това е един от начините да си почина. С четец или книга в ръка, 1-2 часа са ми достатъчни, за да презаредя батериите.За справка – тази година съм прочела 16 книги, като съм се предизвикала до края на годината да ги направя (поне) 25.
 • Влюбена съм в Рим и тази година заведох мама на мини-почивка за рождения й ден. Два дни магия, връщам се за не знам кой път вече и винаги мога и още. Рим никога няма да ми омръзне.
 • От известно време започнах да се занимавам със свещолеене и е адски забавно. Вече съм обзавела повечето си приятели със свещи и постоянно експериментирам с нови варианти. Просто толкова много обичам свещите, че един ден си казах, а защо просто не се науча да ги правя?
 • И в този ред на мисли – супер лесно се паля по нови неща, общо взето характерът ми е такъв, че почти всичко ми е интересно и мога да се занимавам с всякакви глупости доста дълго време. Та така – понякога сама едва си смогвам, за околните не знам 😃
 • Майка ми често обича да казва как от 40-ия ми ден, са ме метнали на колата и са тръгнали да обикалят. Не знам дали е от тях, но не мога да седя дълго време на едно място. Ако не се прибера поне веднъж до Варна месечно, трябва да се ходи някъде другаде. И не само това, наскоро осъзнах, че не съм живяла под един покрив повече от 7 години.
 • Организирам си сватбата сама, всъщност вече почти съм приключила с всичко и да ви кажа – не знам как има хора, които работят като сватбени агенти. Не знам дали бих могла да мина през нещо подобно още веднъж 😃 хубаво е, но има толкова много неща да съобразиш и да измислиш, че вече разбирам защо много булки избират професионалисти да им помагат.

Надявам се след този пост да съм повдигнала малко завесата на човека за Beauty Galore и йееей, честит ми рожден ден! 😊

И не забравяйте да се включите в giveaway-я, една от вас ще спечели новия аромат на Dior <3

You may also like