Giveaway | Dior J’adore in Joy

Здравейте прекрасни!

Започва един от най-любимите месеци в една от най-прекрасните години в живота ми. Само след десетина дни ще съм рожденичка и исках да изненадам една от вас с подарък. Защото когато получаваш, трябва и да даваш, за да се запази хармонията J а напоследък съм изключително благодарна за всичко, което се случва в живота ми. Та преди известно време бях на събитие на Dior и получих прекрасни подаръци, един, от които е новият аромат Dior J’adore in Joy edt.

Сигурна съм, че няма жена, която да не се почувства глезена и обгрижвана, при възможността да използва продукти на точно тази марка. Затова една от вас ще получи новият парфюм като подарък, за да му се радва през лятото и да разбуди французойката в себе си 🙂

Играта започва днес и продължава до 14-и юни, когато ще изтегля една участничка, и ще се свържа с нея, за да си получи наградата. Ако момичето не ми отговори до 16-и юни, в 15:00 часа ще изтегля нов победител.

Играта ще се проведе във фейсбук, но пускам поста и тук, ако не ме следвате в другата социална мрежа. За да се включите, трябва да сте последователи на блога във facebook (линк), оставате ми коментар под поста, в който тагнете една своя приятелка и споделете кои са любимите ви продукти, които използвате през летните месеци.

Победителката ще бъде изтеглена на случаен принцип на 14-и и ще бъде обявена на страницата на блога във facebook.

Успех на всички 🙂

You may also like