Zao Organic | Спирала и база за очи

Zao Organic mascara eye base organic makeup bio makeup

Здравейте момичета,

Днес ще ви представя два продукта на марката Zao Organic – спирала за очи и база за сенки. Преди обаче да продължа към тях, искам да ви разкажа малко за Zao Organic – всеки един продукт съдържа 100% натурални съставки, без токсини и парабени. Продуктите са произведени в Италия по най-високите козметологични стандарти, като са специално формулирани да подхранят и защитят дори и най-чувствителната кожа. Опаковките им са направени от бамбук и почти всички продукти позволяват да си купите пълнител. Бях впечатлена, че срокът на годност на продуктите е като на не-био продукти, оказа се, че от марката използват сребро като консервант. Zao Organic е международно сертифицирана като „органик“ от едни от най-престижните агенции в световен мащаб – Ecocert & CosmeBio.

Zao Organic mascara eye base organic makeup bio makeup

Сигурно вече ви е втръснало да го чувате, но имам зверски чувствителни очи. Нося спирала на рождения ми ден, годишнината ми и Коледа, през останалото време си правя очния грим без нея. Така и се свързаха с мен от Zao – предложиха ми да тествам тяхната структурираща спирала. Опаковката  е страхотна, това е един от най-красивите ми продукти, изцяло от бамбук, супер гладък и приятен на допир. Четката е с много къси косъмчета и успява добре да раздели миглите. Не успява да се справи добре с извиването им, моите мигли са доста прави и не използвам  миглоизвивачка, та разчитам само на двете си ръце и спиралата, ако искам по-кукленски мигли. Обемът, който придава не е драматичен, та за ежедневна спирала според мен се справя доста добре. Досега нито веднъж не се е размазвала под очите и я свалям доста лесно. Другият плюс е, че досега не ми е раздразнила очите нито веднъж, но пак не смея да я ползвам всеки ден.

zao organic eye base

Zao Organic mascara eye base organic makeup bio makeup

Основата за очи ми харесва много и успя да се справи впечатляващо с мазните ми клепачи. Основният й недостатък е, че е в кремообразна форма и трябва да използвате пръст, за да се затопли и да се нанесе равномерно. Придава лек цвят на клепача, изравнява цвета му, но без да е твърде покривен самия цвят. Фиксирана с телесен цвят издържа цял ден, досега сенките са ми се размазали само веднъж или два пъти, което си е постижение. Преливам цветовете без проблем и общо взето съм много доволна.

zao organic swatches

/Като дете в сладкарница – светлолилавото и тъмночервеното най-отгоре са течни червила, под тях е хайлайтъра. Под него още 2 червила, две очни линии в ллаво и черно и два цвята сенки/

Получих тестер от изглаждащата им база за грим и трябва да ви призная, че прави лицето изключително гладко и копринено, без хлъзгавото усещане от стандартните силиконови бази. Друг продукт, който ми направи силно впечатление, е хайлайтърът им – на допир ми се стори сух и реших, че ще е доста стандартен откъм пигментация, но при суоч направо ме шокира – разкошно шампанско, толкова плътно и красиво, че ми влезе в списъка с желания. Да не говорим, че и неговата опаковка е адски красива <3

П.П. Продуктите са ми изпратени за проба, но мнението ми е изцяло мое 🙂

You may also like