See See | Нощен крем за лице за всеки тип кожа с минерали от Мъртво море*

see see mineral night face cream

Здравейте момичета,

Днес искам да си поговорим за един много любим продукт, който съвсем неусетно се превърна в задължителен за използване всяка вечер. Става въпрос за See See Нощен крем за лице за всеки тип кожа с минерали от Мъртво море – малко дългичко име, но пък продуктът е толкова добър.

Първоначално се съмнявах дали го избрах правилно, защото кремът се води интензивен, а моята кожа през пролетта и лятото никак не обича концентрирани кремове, но се оказа, че притесненията ми са неоснователни. Добре, защо толкова го хваля?

Нека първо да ви изброя активните съставки в крема : лайка, масло от гроздови семки, масло от сладък бадем, масло от карите, екстракт от нар, масло от жожоба, витамин Е, масло от лимонова трева и алое вера. На ръба съм да ви кажа, че е био, но не е. Просто има хубав състав (според мен).

Но това, което ме спечели – е, колко е фин и колко бързо попива в кожата. Нанасям го и след 3 минути, кожата е мека и гладка, няма и помен от лепкаво усещане и тежест. Дори моята кожа, която през лятото не приема нищо, изпива този крем. Сутрин се събуждам с мека и хидратирана кожа, като за най-големите студове мисля че няма да ми стигне. Но според мен за нормална до мазна кожа би бил перфектен.

Пробвах го и за дневен крем, попи мигновено, фдт-ът/ пудрата се нанесоха перфектно върху кожата и през деня имаше минимално омазняване от крема. Нито веднъж досега не е създавал кир ефект и се разбра с всичките ми фдт-и.

Още един плюс е, че е много икономичен, използвам го от близо три месеца вече и дори не съм го преполовила.

Много съм доволна от крема и за момента е един от най-добрите кремове за лице, които съм използвала изобщо. Лекотата му го откроява сред много други, които просто не попиват без значение колко ги втривам или колко време им оставям преди сън.

*Продуктът ми беше изпратен от ПР, но мнението ми е изцяло мое.

You may also like