A-derma | Protect AH възстановяващ лосион за след слънце

A-derma Soothing after sun

/source : flyinghousewives.com/

Здравейте момичета,

Лятото вече се преполови ☹ и сигурно вече сте се върнали от морето, но има един продукт, който се отличи за мен и реших да ви разкажа за него. Става въпрос за A-Derma Protect AH възстановяващ лосион за след слънце*, преди години, когато за първи път ми се появи кожен проблем, лекарят ми изписа продукти на A-Derma, които успяха да успокоят кожата ми. Марката създава продукти, специално ориентирани към хора с проблемна кожа.

Когато получих лосиона за след слънце, много се зарадвах, защото това е от онези продукти, които аз пренебрегвам, когато стягам багажа, но пък сетя ли се да взема с мен, винаги съм благодарна после.

Това лято почти нямах възможност да ходя на плаж, та опитът ми с продукта е малко по-различен, но все пак – лосионът съдържа масло от кълнове овес Rhealba и хиалуронова киселина. Количеството е доста голямо – 250 мл, а тубичката е идеална за път – не тече и не тежи. Самият лосион си отговаря на името – много лек и нежен, със слаб парфюмен аромат. Разнася се лесно и попива за секунди без да тежи, без да лепне и да се хлъзга, ако се изпотите след това. Използвам лосиона като хидратация в прекалено горещите дни, като дори го нанасях и на лицето – много съм доволна.

През един от последните дни на морето, брат ми изгоря като на картинка – кожата му беше ярко розова. Веднага след като го видях, се намаза обилно с лосиона, като бях убедена, че ще бъде една болезнена вечер. На следващия ден отново се намаза и каза, че изобщо не го е боляло. Та спокойно може да потвърдим, че успокоява и изгоряла кожа, освен че хидратира добре. В заключение много съм доволна от лосиона – и като хидратация, и като успокояване на кожата.

You may also like