Aether Cosmetics | Liquid Skin – серум за чувствителна кожа

Aether Cosmetics Liquid Skin Serum All Natural Bio Eco

Здравейте момичета,

От известно време насам тествам един впечатляващ серум, който ми беше предоставен за проба, и днес ще ви разкажа по-подробно за него. Марката е българска (йей!) – Aether Cosmetics, рожба на една страхотна и талантлива девойка, която прави всичко сама. Продуктът, за който ще си говорим, е серум за чувствителна кожа „Liquid Skin – съставът е изцяло от масла – съдържа масло от гроздови семки, масло от авокадо и жожоба, етерично масло от римска лайка и от тамян. Идва в затъмнено стъклено шише с пипета и съдържа 30 мл продукт, a към шишето върви и листовка със съдържанието на продукта, датата на производство и докога е годен серумът.

Liquid skin e серум за чувствителна кожа с жожоба, авокадо и гроздови семки и бленд от римска лайка и тамян. Успокоява кожата и я хидратира в дълбочина без да запушва порите. Маслото от жожоба създава защитен филм върху кожата, като така я поддържа чиста. Има успокояващо действие и намалява зачервяванията.

Първото нещо, което ми направи впечатление, е ароматът на тамян. И за моя голяма изненада, той адски много ми хареса. Задържа се върху кожата, докато серумът попие и не бих казала, че е дразнещ, но е хубаво да го имате предвид.

Самият серум е доста лек като текстура, не е воднист, но не си представяйте онези мазни и тежки олиа. Бих предположила, че това се дължи на маслото от гроздови семки, което е на първо място в състава. Чудех се как кожата ми ще понесе серума през лятото, когато тя не приема абсолютно нищо и вадя най-леките и фини кремове, които притежавам. Но тази година кожата ми е по-суха от обикновено и със серума се разбраха отлично.

Нанасям го вечерно време преди лягане (след тоник и преди крем) – първоначално капвах капка и втривах в кожата, като тогава отиваха към 10-ина капки. Сега капвам 3-4 капки върху пръстите си, разтривам и с потупващи движения нанасям на бузите, брадичката и носа, за челото – още 2. В зависимост от това колко ми е суха кожата, отнема различно време за попиване, но за момента 20 минути е максимумът, серумът оставя съвсем лек мазен филм върху лицето, който за момента не е изцапал възглавницата ми.

Сутрин кожата ми е много спокойна, зачервявания няма и лицето ми изглежда много добре. Споменавала съм и преди, кожата ми се зачервява лесно и зачервяванията се задържат за дълго. Този серум ми помага доста, а в добавка осигурява и лека хидратация. След повече от месец ползване мога да ви успокоя – не запушва пори (или поне моите, които са в ужасно състояние в последно време).

Аз лично останах много доволна, защото отдавна не се бях спогаждала толкова добре с продукт, който е изцяло от естествени съставки, защото този мирише добре, лесен е за използване и върши доста добра работа. Бих ви посъветвала единствено да не пътувате със серума, защото капачката малко разлива – моето шишенце вече изглежда потресаващо, та затова снимката е от официалната страница на марката.

You may also like