Organic Shop | Органичен захарен скръб за тяло с малини

organic shop organic scrub raspberry sugar

Здравейте момичета,

Днес ще ви представя едно невероятно изкушение, което съм сигурна, че и вас ще ви накара да искате да го хапнете. Отново сме на органична вълна и днес ще си говорим за органичен скръб за тяло с малини и захар на марката Organic Shop. Малините са един от най-любимите ми плодове и докато се разхождах из Зоя, видях този скръб и след като го подуших, просто нямаше как да не го взема.

От доста време не бях използвала ексфолиант, защото кожата ми пак беше раздразнена и не исках да я тормозя излишно. Този скръб ми хвана окото първо заради малините, а после и заради състава си – 99,54% естествен произход! Имаше и други аромати, като следващия ми сигурно ще е с аромат на какао <3 Предпочитам захарни ексфолиращи продукти, защото са груби в началото, но после стават все по-нежни, заради разтапянето на захарта.

Този специално прилича на пюре от малини и ухае по същия начин. Гъст е и се загребва, а по тялото не се разтича и захарта не се разтапя на секундата. Имате предостатъчно време да ексфолирате кожата. Количеството е повече от задоволително – 250 мл и лично при мен, скръбът се оказа много икономичен – за повече от 2 месеца употреба дори не съм го преполовила. Цената ме шашна – 7.85 лв за органичен продукт, който е супер приятен и ефективен за употреба, нямаше как да не го взема. Марката предлага и маски за коса, които също смятам да пробвам <3

You may also like